Ikke gå glipp av disse tilbudene!

9
Kampanje
25
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 4 ganger de siste dagene

Scitec Nutrition 100% Creatine 300 g

401 kr / 301 kr
239 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

239 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Kreatin monohydrat

 • Beskrivelse
 • 100% rent scitec kreatin monohydrat for deg som krever det reneste kreatinet!
  100% ren kreatinmonohydrat for deg som krever det reneste kreatinet! Kreatin i en daglig dose på 3 gram er vitenskapelig bevist å øke prestasjonsevnen når det gjelder kortvarig eksplosiv, høyintensiv trening som vektløfting eller intervallkardio*.

  • Inneholder den mest studerte formen for kreatin noensinne.
  • Øker prestasjonsevnen.
  • Beviste resultater.


  Kreatin er en nitrogenholdig organisk syre som finnes hos virveldyr. Omtrent 95% av kreatinet i kroppen finnes i skjelettmuskulaturen. Det hjelper med energi til alle celler, hovedsakelig muskelceller, ved å øke dannelse av adenosintrifosfat (ATP), som fungerer som en energireserve for celler, inkludert muskelsammentrekninger. 100% CREATINE inneholder den mest studerte formen for kreatin noensinne. Kreatin i en daglig dose på 3 gram er vitenskapelig bevist å øke prestasjonsevnen når det gjelder kortvarig eksplosiv, høyintensiv trening som vektløfting eller intervallkardio*.

  * Disse påstandene er vitenskapelig bevist og autorisert av European Food Safety Authority.

  Doseringsforslag:
  Ønskede effekter oppnås med daglig inntak av minst 3 gram kreatin! Del kroppsvekten din med 3. Dette er den totale mengden kreatin du skal ta daglig i "ladefasen" (første uke med bruk). Etter denne perioden, ikke ta mer enn halvparten av denne mengden for vedlikehold. Bruk på tom mage, viktigst etter trening sammen med vanlige karbohydrater. Bruk 400 ml væske for hver 5 gram kreatin for å oppnå riktig løsning. Ikke ta mer enn 10 gram om gangen, fordelt på daglig dose.
  Smak:
  Naturell
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Dosering: 5 g (cirka 1 tesked)
  5 g
  RDI%*
  Kreatin Monohydrat5000 mg
  * RDI (Rekommenderat Dagligt Intag).
  † RDI ej fastlagt inom EU.


  Allergiinformation:
  Kan innehålla spår av JORDNÖTTER, MJÖLK, ÄGGprotein, SOJA och GLUTEN.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5