Ikke gå glipp av disse tilbudene!

5
Summer sale
30
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 1 ganger de siste dagene

Scitec Nutrition ZMB6 60 caps

160 kr / 112 kr
128 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

128 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra Mineraler

 • Beskrivelse
 • ZMB6 er en essensiell mineral-/vitaminkombinasjon som gir sink, magnesium og vitamin B6.
  ZMB6 kan bidra til opprettholdelse av normale testosteronnivåer, regulering av hormonell aktivitet, fruktbarhet og reproduksjon*.

  Det kan også bidra til normal: proteinsyntese, energiproduksjon metabolisme; og elektrolyttbalanse* samt kan bidra til normal funksjon av nervesystemets nevrotransmisjon og muskelkontraksjon, inkludert hjertets, til reduksjon av tretthet og utmattelse, til normal kognitiv og psykisk funksjonsevne, til normal funksjon av immunsystemet*.

  • ZMB6 kan også bidra til normal: syn, benmasse, hår, negler, hud, tenner; og har en rolle i celledivisjonsprosessen, normal DNA-syntese, normal dannelse av røde blodlegemer og beskyttelse av cellene mot oksidativt stress*.

  *Disse påstandene er vitenskapelig bevist og autorisert av European Food Safety Authority

  Anbefalt dosering:
  Hvis du er en voksen mann, ta 2 kapsler daglig 30 minutter før leggetid. Kvinner og mannlige tenåringer bør kun ta 1 kapsel. Ta alltid på tom mage og unngå å ta produktet sammen med kalsiumrik mat! Bruk dette produktet i kombinasjon med mat som en del av et sunt, balansert kosthold, ikke som erstatning for kostholdet.

  Størrelse:
  60 kapsler - 30 porsjoner

  Allergiinformasjon:
  Kan inneholde spor av peanøtter, melk, eggeprotein, soya og gluten.
  Størrelse:
  60 caps
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • InnehållPer 2 kapslar%RI*
  Zink30 mg300 %
  Magnesium oxid450 mg120 %
  B611 mg786 %
  %RI* - Procent av dagligt refrensintag


  Ingredienser:
  Magnesium Oxid, Kapselskal (Bovint Gelatin Färger Candurin Silver Fine, Brilliant Svart, Svart Järnoxid), Zinksulfat Monohydrat .Fyllnadsmedel (Mikrokristallin Cellulosa), Pyridoxin HCL.

  Allergiinformation: Kan innehålla spår av JORDNÖTTER, MJÖLKprotein, ÄGG, SOJA och GLUTEN.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5