Ikke gå glipp av disse tilbudene!

8
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Self Omninutrition Vitamin D 100 caps

159 kr
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra D-vitamin

 • Beskrivelse
 • Vitamin D fra Self Omninutrition er et utrolig populært vitamintilskudd som har svært positive effekter på kroppen, som å styrke immunforsvaret og vekttap.
  Vitamin D fra Self Omninutrition er et utrolig populært vitamin tilskudd som har veldig positive effekter på kroppen som å styrke immunforsvaret og vekttap.

  • Styrker ditt immunforsvar.
  • Bedre oppbygging av din benstruktur.
  • Essensiell for helsen og muskelvekst.

  Vitamin D3 er faktisk et hormon som dannes når huden eksponeres for ultrafiolett stråling. Vitamin D støtter en rekke positive effekter i kroppen som regulering av hormoner, immunforsvaret, opptaket av kalsium og oppbygging av benstruktur. På senere tid har man også sett at vitamin D spiller en viktig rolle for immunforsvarets funksjon og vekttap. Vitamin D er i sammenheng med sunn kosthold og en aktiv utendørs livsstil en avgjørende faktor for helsen og muskelvekst.

  Anbefalt dosering:
  Ta 1 kapsel daglig.

  Størrelse:
  100 tabletter

  Størrelse:
  100 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold

 • Innehåll per portion 1tab1 portion
  Vitamin D50 µg

  Ingredienser:
  vitamin D, fyllnadsmedel (E460, E470b, E551).

  Viktigt:
  Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost, rek. dos bör ej överskridas. Producerad i en fabrik som hanterar MJÖLK, ÄGG och SOJA. Förvaras torrt, ej över normal rumstemperatur och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5