Ikke gå glipp av disse tilbudene!

20
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 5 ganger de siste dagene

Stacker2 Stacker 4 100 caps

344 kr
Sum av løse artikler:
 
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
Midlertidig tomt ID: PB-2163

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Appetittdempende

 • Beskrivelse
 • STACKER-4 har länge varit den absoluta toppen inom första generationens efedrafria fettförbrännare. Den är superframgången från NVE Pharmaceuticals, tillverkare av STACKER-2, 4 och XPLC, "Världens starkaste fettförbrännare".
  STACKER-4 er lenge ansett som den ultimate førstegenerasjons efedrafrie fettforbrenneren. Den er super suksessen fra NVE Pharmaceuticals, produsenten av STACKER-2, 4 og XPLC, "Verdens sterkeste fettforbrennere".

  Stacker 4 kan bidra til:
  • Supersterk energiboost
  • Optimal metabolisme
  • Demper sultfølelsen
  • Smart oppskrift

  STACKER-4 fungerer bedre og raskere enn alle sine forgjengere. Vil du ha et lynraskt resultat? Da kan det bare være ett valg STACKER-4 er nok en av de kraftigste fettforbrennerne.

  STACKER-4 har en smart sammensetning som hjelper deg med å raskt miste overflødige kilo. Kombinasjonen av blant annet grønn te, guarana, sibirsk ginseng og koffein gjør at du uten problemer går ned i vekt. I tillegg får du en utrolig energiboost som holder deg skjerpet og våken.

  STACKER-4, det kraftigste slankemiddelet noensinne, er med rette en absolutt suksess!

  Den øker metabolismen maksimalt. Du forbrenner derfor mer energi. Kaloriene du får i deg lagres ikke i fettreservene dine, men forbrennes, noe som fører til at du går ned i vekt raskere.
  Den gir kroppen din en enorm energiboost som gjør at du føler deg i fantastisk form og full av energi.
  Den demper sultfølelsen din. Du holder deg derfor i optimal form og holder deg uten problemer på din ideelle vekt.

  Anbefalt dosering:
  Ta 1 kapsel i forbindelse med større måltid 1 gang daglig. Ikke overskrid anbefalt maksimal dose på 1 kapsel per 24-timers periode. Stacker 4 inneholder flere oppkvikkende ingredienser, ikke ta for nær nattesøvnen.

  Størrelse:
  100 kapsler
  Størrelse:
  100 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll per servering, 1 kapselMängd:
  Koffein300 mg
  Grönt te-extrakt100 mg
  Yerba Mate69 mg
  Guarana50 mg
  Capsaicin Anuum (Cayenne)20 mg
  Kolanöt8 mg
  Ginseng3 mg

 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5