Ikke gå glipp av disse tilbudene!

3
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 1 ganger de siste dagene

Strength Sport Nutrition ALA Extreme 120 caps

206 kr
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(1)

Mest populære fra ALA

 • Beskrivelse
 • Liponsyre, eller ALA (Alpha lipoic acid), er innen biologien kjent som en kraftig antioksidant. ALA øker opptaket av næringsstoffer.
  Liponsyre, eller ALA (Alpha lipoic acid), er innen biologien kjent som en kraftig antioksidant. ALA øker opptaket av næringsstoffer til musklene og reduserer fettopptaket.

  ALA kan gi deg:
  • Økt opptak av næringsstoffer til musklene
  • Redusert fettopptak i kroppen
  • Økt fettforbrenning

  ALA har også egenskapen til å øke opptaket av næringsstoffer både hos diabetikere og friske mennesker. Dette gjøres ved å øke opptaket av glukose til muskelcellene, delvis ved å forbedre insulinfunksjonen og redusere insulinresistens. Økt insulinfølsomhet fører til lavere insulinnivå i blodet, noe som resulterer i økt fettforbrenning i kroppen. ALA har vist seg å øke glykogenopptaket til musklene ved å øke rekrutteringen av glukosetransportøren GLUT4.

  Økt kreatinopptak med ALA. Siden ALA øker antallet glukosetransportører, øker også opptaket av kreatin.

  ALA-dosering: Siden opptaket av ALA er raskt og stoffet omdannes umiddelbart, fungerer ALA best når det tas jevnt fordelt gjennom dagen.

  Doseringstips:
  En kapsel to ganger om dagen, mellom måltidene.

  Størrelse:
  120 kapsler
  Størrelse:
  120 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Portion: 1 kaps (120 portioner)
  Innehåll per1 portion
  Alfa-liponsyra250 mg

  Ingredienser: Alfa liponsyra (250mg per kapsel), fyllnadsmedel Mikrokristallin cellulosa, Kapsel: Gelatine

  Viktigt:
  Förvaras torrt i rumstemperatur med stängt lock. Förvaras oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (1)

1 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Thomas madsen 2024-03-17
Kan kjenne at det er sundt for kroppen å urinen lukter som pencelin pluss øker kreatin opptaket med 2 3 x ganger øker glykogen glukose opptaket pga ALA er naturlig insulin kan selv brukes som erstatning for diabetes 2 å kanel kan du få føling av om du tar over 1gr dagen naturen er 1 vedunder middel .ala er sterkt fettforbrennende bløtere å større muskler når slapp men ilag med 17 dione KETOSTERONE å mesh 200 kreatin å glyserol agmatin å AAKG largine nitrat zma så har du alt for max vekst 👍😉 men Ala å KETOSTERONE 17 dione er konge dag 10 no kommer med mer info etter vert peace 😉👍💪💪🎆💯✌️🍔🍔🍔🍔
Vis flere
1 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5