Ikke gå glipp av disse tilbudene!

3
Kampanje
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Viterna Gladiator Pump 440 g

459 kr / 390 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Strawberry Mango Lagervare Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-2211011

Mest populære fra Pre-Workout / PWO

 • Beskrivelse
 • Gladiator Pump er den optimale PWO for deg som ønsker å oppleve en ekstrem pump under treningen. Produktet er fullpakket med ingredienser som øker blodstrømmen i musklene dine og gir deg følelsen av at de skal sprekke.
  Produktene inneholder, i tillegg til en høy dose Citrullin og AAKG, Glycopump© som er en unik formel med glyserol som er kjent for å føre enda mer blod til musklene. Det er ikke mange produkter på markedet som bruker glyserol på grunn av at det er en veldig ustabil ingrediens som trekker til seg mye fuktighet/væske og kan få pulveret til å herde. Men Viterna har valgt å ha det i Gladiator Pump fordi det er en fantastisk pumpende ingrediens.

  • Økt utholdenhet
  • Økt pump
  • Glycopump©

  Optimal pump og kontakt!

  Gladiator Pump inneholder ikke koffein, noe som er perfekt for den hardt trenende idrettsutøveren som ønsker å kjøre en hard økt på kvelden uten å gå på kompromiss med søvnen eller for de som ønsker å unngå koffein.

  OBS! Produktet kan herde, men det er ingenting galt eller problematisk med produktet. Dette skyldes den høye dosen glyserol i kombinasjon med andre pumpende ingredienser som Citrullin og AAKG.

  Doseringstips: Bland 2 skjeer (22g) pulver med 300ml vann og nyt før treningen starter. Produktet kan også kombineres med Viterna Gladiator Blood eller Samurai Fury.
  Diett:
  Vegansk
  Form:
  Pulver
  Målsetting:
  Bli sterk, Bygge muskler, Utholdenhet
  Smak:
  Jordbær, Mango
  Størrelse:
  440 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Ingredienser (PER SERVERING)Mängd
  AAKG - Arginin alfa-ketoglutarat4000 mg
  Citrullin malat6000 mg
  L-tyrosin2000 mg
  Glykopump© (glycerolmonostearat) 1000 mg
  Fenylalanin1000 mg
  Taurin500 mg
  L-ornitin1000 mg
  Röd spenatextrakt500 mg
  Druvextrakt500 mg
  Vitamin B6300 mg
  L-valin200 mg
  Vitamin C100mg
  Piperin5 mg

  Övriga ingredienser: Klumpförebyggandemedel (isomalt, kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror) , surhetsreglerande medel (äppelsyra), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), aromer.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5