Ikke gå glipp av disse tilbudene!

1
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Better You Premium Selen 60 caps

135 kr
Sum av løse artikler:
 
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
Midlertidig tomt ID: PB-17944

Mest populære fra Selen

 • Beskrivelse
 • Better You Premium Selen består av gjær-bundet Selen med chiafrøpulver og brokkolipulver. Det gjær-bundne selenet øker selenverdiene i blodet raskere enn andre uorganiske kilder.
  Selen er en svært viktig antioksidant. Selen beskytter kroppen mot ukontrollerte oksidasjonsreaksjoner som kan skade våre celler. I Norden har vi generelt sett mindre selen i jorden vår enn for eksempel Nord-Amerika. Selen ødelegges også gjennom raffinering og tilberedning av maten vår.

  • Tilsatt chiafrøpulver og brokkolipulver
  • Produsert i Sverige
  • Vegansk godkjent produkt
  • Gjærbindende selen

  Helsesamleekstrakt

  Better You bruker helsesamleekstrakt i produktene sine. Chiafrø er naturlig rike på selen og brokkoli er svært næringsrikt og en god kilde til blant annet kalium, som fungerer synergistisk for opptaket av selen. Ved å ha helsesamleekstrakt som er rikt på dette stoffet, økes gjenkjennelsesfaktoren av vitaminen/mineralet i kroppen.


  Bruksanvisning:
  Innta 1 kapsel daglig i forbindelse med måltid. Hvis du ønsker å unngå den vegetabilske kapselen, kan innholdet tømmes direkte i vann eller valgfri væske.

  Størrelse:
  60 vegetabilske kapsler.
  Diett:
  Vegansk
  Fri fra:
  Aspartam, Egg, Fargestoffer, Gelatin, Konserveringsmidler, Laktose, Melk, Melkeprotein, Nøtter, Palmolje, Soya, Sukker
  Målsetting:
  Føle seg bra
  Størrelse:
  60 caps
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll per:1 kapselDRI*
  Selen200 µg364%
  Chiafröpulver250 mg-
  Broccolipulver250 mg-

  Ingredienser: Chiafröpulver, Broccolipulver, Selenium (jäst), risextrakt blandning, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5