Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
-20%
Kampanje
73 GAAM Meal Solution 900 g Måltidserstatning
Flere varianter
-10%
Pakkepris
5 2 x GAAM Meal Solution 900 g Måltidserstatning
Flere varianter
9 Heey! Meal Shake 750 g
Flere varianter
-15%
Pakkepris
2 3 x GAAM Meal Solution 900 g Måltidserstatning
Flere varianter
6 Fairing Proteingröt 1.4 kg
Flere varianter
-20%
Kampanje
5 Homie Good to Go 600 g
Flere varianter
-0%
Pakkepris
0 6 x Ehrmann Foodie 400 ml
Artikkel 15 av 15

Hva er måltidserstatter?

Som navnet antyder, er måltidserstatter ernæringsmessige løsninger som kan konsumeres for å erstatte måltidene dine. De inneholder vanligvis makronæringsstoffer som karbohydrater og protein, samt mikronæringsstoffer som vitaminer og mineraler. Dette sikrer at ditt inntak av næringsstoffer som kroppen din trenger for å opprettholde en sunn vekt ikke påvirkes, selv om du prøver å redusere kaloriinntaket. Å erstatte 2-3 måltider med våre shakes kan også føre til rask og betydelig vekttap. En måltidserstatter bør alltid brukes i kombinasjon med et balansert kosthold.

Vekttap med måltidserstatter

Når du ønsker å gå ned i vekt eller kontrollere kaloriinntaket ditt, kan en måltidserstatter være praktisk. Det er viktig å få i seg færre kalorier for å oppnå ønsket resultat. Samtidig er det viktig å ikke overse næringsstoffer, fett, vitaminer og mineraler - noe som kan gå tapt når du spiser litt mindre. En måltidserstatning, enten det er i pulverform eller som en shake, er praktiske og enkle å integrere i kostholdet ditt. Fordi du vet hvor mye næringsstoffer og kalorier hver porsjon vil gi. Dette gjør at du kan unngå å få i deg for mange kalorier.

Mange opplever tidsklemma i hverdagen som grunn til å spise usunn og bearbeidet mat. Fordi det er raskt å få i seg mat og det er samtidig praktisk. Måltidserstatninger gjør måltidsplanleggingen enklere, fordi de inneholder alle næringsstoffene du trenger for å erstatte noen av dagens måltider - på en rask, enkel og praktisk måte. De hjelper deg også med å spise mindre ved å mette deg raskere, noe som reduserer trangen til å spise for mye eller overspise.

Husk imidlertid at en måltidserstatter bare er en del av puslespillet for å gå ned i vekt. Dette kosttilskuddet bør alltid kombineres med en sunn og aktiv livsstil for best mulig resultat.

Hvorfor velge måltidserstatter fra Proteincompany?

Nyt en deilig og næringsrik måltidserstatter som en del av kostholdsplanen din med en av våre måltidserstatninger. Våre produkter er spesielt utviklet for å inkludere de vitaminer, mineraler og næringsstoffene kroppen din trenger når du går ned i vekt. Med våre lavkalorimåltider kan du jobbe mot vekttapsmålene dine uten å gå på kompromiss med smak eller ernæring. Alle våre måltidserstatninger er raske og enkle å tilberede, noe som gjør dem perfekte for en rask middag hjemme når du har det travelt, eller som en praktisk matboks på jobben - bare følg de enkle instruksjonene og måltiden din er klar på null komma niks.

Tilgjengelige i ulike smaker, med nye varianter som legges til hele tiden, er våre måltidserstatninger ikke bare næringsrike, men også deilige. Du kan bli overrasket over at du faktisk spiser et måltid med få kalorier!

For å oppnå kostholds suksess, er det viktig å holde seg til et sunt kosthold som passer din livsstil og gir både næring og glede. Våre måltidserstatninger tilbyr den perfekte kalorikontrollerte løsningen for å støtte vekttapet ditt.

Måltidserstatter kan være en effektiv kickstart for en bedre livsstil. Det anbefales ofte å bruke for vekttap i cirka 2 uker, og deretter fortsette med vanlig kosthold. De kan også være en god måte å gradvis venne kroppen din til færre kalorier og få en boost i riktig retning når du begynner ditt nye kosthold.

Måltidserstatter billig på Proteincompany

Det er viktig å velge en måltidserstatter som smaker godt, ellers er det en risiko for at du slutter eller blir lei. På Proteincompany finner du både sunne, gode og billige måltidserstatninger som inneholder det kroppen din trenger i en kortere periode.