Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
-10%
Pakkepris
4 2 x GAAM Meal Solution 900 g Måltidserstatning
Flere varianter
-15%
Pakkepris
2 3 x GAAM Meal Solution 900 g Måltidserstatning
Flere varianter
9 Heey! Meal Shake 750 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
0 Barebells Fast Food 500 ml
Flere varianter
5 Homie Good to Go 600 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
0 M-nutrition X Ilona Siekkinen Beauty Meal 600 g
-4%
Pakkepris
1 12 x Barebells Fast Food 500 ml Mikspakke
Mikspakke
Flere varianter
-0%
Pakkepris
0 6 x Ehrmann Foodie 400 ml
7 Fairing Proteingröt 1.4 kg
Flere varianter
Artikkel 19 av 19

Hva er en måltidserstatning?

Som navnet antyder, er måltidsersättninger ernæringsmessige løsninger som kan konsumeres for å erstatte måltider. De inneholder vanligvis makronæringsstoffer som karbohydrater og proteiner, samt mikronæringsstoffer som vitaminer og mineraler. Dette sikrer at ditt inntak av næringsstoffer, som kroppen din trenger for å opprettholde en sunn vekt, ikke påvirkes selv om du prøver å redusere ditt kaloriinntak. Å erstatte 2-3 måltider med våre shakes kan også føre til rask og betydelig vektreduksjon. En måltidsersättning skal alltid brukes sammen med et balansert kosthold.

Vektreduksjon med måltidserstatning

Når du ønsker å gå ned i vekt eller få kontroll over kaloriinntaket ditt, kan en måltidsersättning være praktisk. Det er viktig å få i seg færre kalorier for å oppnå ønsket resultat. Samtidig er det viktig å ikke gå på kompromiss med næringsstoffer, fett, vitaminer og mineraler - noe som kan gå tapt når du spiser litt mindre. En måltidserstatning, enten i pulverform eller som shake, er praktisk og enkel å integrere i kostholdet ditt. Du vet hvor mange næringsstoffer og kalorier hver porsjon vil gi. Dette gjør at du kan unngå å få i deg for mange kalorier.

Mange opplever tidsklemmen i hverdagen som en grunn til å spise usunt og bearbeidet mat. Fordi det er raskt å spise, og det er også praktisk. Måltidserstatninger gjør måltidsplanleggingen enklere, siden de inneholder alle næringsstoffene du trenger for å kunne erstatte noen av dagens måltider - på en rask, enkel og praktisk måte. De hjelper deg også å spise mindre ved å mette deg raskere, noe som reduserer trangen til å spise for mye eller spise usunt.

Husk imidlertid at en måltidserstatning bare er en del av puslespillet for å gå ned i vekt. Dette kosttilskuddet skal alltid kombineres med en sunn og aktiv livsstil for beste resultater.

Se artikkelen 5 fordeler med måltidserstatning, der går vi gjennom fem fordeler som beviser effektiviteten av måltidserstatninger for vektreduksjon.

Stort utvalg av måltidserstatning

Nyt en deilig og næringsrik måltidserstatning som en del av kostholdsplanen din med en av våre måltidserstatninger. Spesielt utviklet for å inkludere de vitaminer, mineraler og næringsstoffene kroppen din trenger når du går ned i vekt, kan du nyte lavkalorimåltider samtidig som du jobber mot vektreduksjonsmålene dine.

Alle våre måltider er raske og enkle å lage. Dette gjør dem perfekte for et raskt måltid hjemme når du ikke har mye tid til matlaging eller som en praktisk matpakke på jobben - bare følg de enkle instruksjonene, og måltidet ditt er klart på null komma niks.

Tilgjengelig i ulike smaker, med nye varianter som legges til hele tiden. I tillegg smaker våre måltidserstatninger fantastisk, noe som er like viktig! Du kan bli overrasket over at du faktisk spiser et lavkalorimåltid!

Nøkkelen til kostholdssuksess er å følge og holde seg til et sunt kosthold, ett som passer inn i livsstilen din og også leverer næringsstoffer og smak. Våre måltidsersattende shakes tilbyr den perfekte kalorikontrollerte løsningen for å hjelpe deg med å støtte vektreduksjonsreisen din. Ta en titt på vårt brede utvalg og finn en løsning som passer for deg.

En kickstart for en bedre livsstil

Det anbefales vanligvis å ta en måltidsersättning for vekttap i ca. 2 uker, og deretter fortsette med det vanlige kostholdet. Måltidsersättning kan også være en god måte å starte det nye kostholdet ditt på for å få en boost i riktig retning og gradvis venne kroppen din til færre kalorier. Siden måltidsersättninger ofte inneholder makronæringsstoffer og vitaminer, er de en utmerket måte å oppnå ditt daglige anbefalte inntak med et normalt sunt kosthold. De kan bestå av diet-shakes for sunn vekttap, proteinbarer og sunne snacks. Måltidserstatninger som inneholder protein kan også bidra til å opprettholde og øke muskelmassen, noe som hjelper med å støtte din suksess etter intensiv trening - avgjørende for alle uavhengig av treningsmål. De kan også være en utmerket måte å forbedre følelsen av metthet på, noe som igjen kan hjelpe deg med å nå ditt vektreduksjonsmål, ettersom lengre metthetsfølelse etter et måltid reduserer sug etter sukkerholdige, usunne snacks.

Måltidserstatning til lav pris hos Proteincompany

Det er viktig å velge en måltidserstatning som smaker godt, ellers er det en risiko for at du slutter eller blir lei. På Proteincompany finner du både sunne, velsmakende og rimelige måltidserstatninger som inneholder alt kroppen din trenger i en kortere periode.