Prisgaranti på Proteincompany

Alltid handle til de beste prisene!

Vi gir prisgaranti på våre produkter i 7 dager. Hvis du finner en vare til en lavere pris på en annen nettside, matcher vi den. Hvis vi selv senker prisen innen 7 dager, får du mellomlegget tilbake på din kundekonto.

Slik benytter du deg av prisgarantien:

Fyll ut kontaktskjemaet for prisgaranti og informer oss om at du ønsker å benytte deg av prisgarantien. Henvendelsen må inneholde en lenke eller annen tydelig dokumentasjon på tilbudet du ønsker å matche. Et skjermbilde av et tilbud aksepteres ikke.

Hva skjer deretter?

Du vil få beskjed om vi godkjenner prisjusteringen eller ikke. Hvis alt ser greit ut, vil vi justere prisen på bestillingen din, men dette gjelder bare hvis bestillingen din ennå ikke er sendt. Hvis bestillingen din allerede har forlatt lageret vårt, matcher vi ved å sette mellomlegget inn på din kundekonto hos oss!

For at prisgarantien skal gjelde, kreves det at:

Produktet må være kjøpt fra Proteincompany.no

Du må personlig, det vil si ikke gjennom tredjepart, ha kontaktet kundeservice enten før ditt kjøp eller senest 7 dager fra kjøpsdato. Hvis bestillingen din ikke har forlatt vårt lager, kan prisen justeres. Hvis bestillingen allerede er sendt fra oss, tilbyr vi mellomlegget på din kundekonto.

Prisgarantien gjelder kun for de samme produktene. Dette inkluderer varer fra samme merke, smak og størrelse. Produkter med spesifikke vilkår er ikke omfattet av prisgarantien, for eksempel varer med kort holdbarhet som selges til en lavere pris. Vi kombinerer ikke prismatching med eventuelle rabattkoder.

Hvis det påløper andre avgifter som pant, må dette inkluderes i sammenligningen.

Produktet du vil prismatche må kunne kjøpes fra en norsk nettbutikk og være på lager på denne siden, samt hos Proteincompany.no på kjøpstidspunktet. Prismatching kan derfor ikke gjøres med priser på varer som finnes i fysisk butikk.

Nettbutikken må drives av et norskregistrert selskap med synlig organisasjonsnummer og kontaktinformasjon.