Proteincompany rabattkode

Leter du etter en rabattkode? Få informasjon om Proteincompanys rabattkoder her!

Her har vi samlet informasjon om hvordan du finner og bruker rabattkoder fra Proteincompany.

Den sikreste kilden til våre rabattkoder er vårt nyhetsbrev, der er du alltid først ute med å benytte deg av våre aktive rabattkoder. Et annet godt sted å se etter rabattkoder er Instagram, der gjør vi en del samarbeid. Våre koder gir ofte rabatt på alt fra hele kjøp til spesifikke produkter eller fri frakt. Men vær rask, våre koder er bare aktive i utvalgte perioder.

 

Aktiva rabattkoder

Just nu finns det inga aktiva rabattkoder.

Hvordan bruker jeg rabattkoden min?

Når du er ferdig med shoppingen og går til kassen, finner du muligheten til å legge til rabattkoden øverst i høyre hjørne. Når du klikker på teksten "Legg til rabattkode eller gavekort", vil det dukke opp et felt der du kan lime inn eller skrive inn koden din.

Hvis alt har gått riktig, vil du se en grønn tekst som bekrefter at rabattkoden du oppga, er gyldig, og at du har fått rabatt på bestillingen din.

Hvorfor virker ikke rabattkoden min?

Hvis du har limt inn eller skrevet inn en rabattkode som ikke er gyldig, vil du se en rød tekst som forklarer at koden din er ugyldig. Dette kan skyldes at du har tastet inn koden feil, at koden har utløpt, eller at kjøpet ikke oppfyller kriteriene for koden.

For å unngå å skrive inn feil kode, anbefaler vi at du kopierer og limer inn koden i stedet for å prøve å huske den. Vi oppfordrer alltid til å sjekke at rabattkoden din fortsatt er gyldig og oppfyller alle nødvendige krav.

Kan jeg kombinere rabattkoden min med andre tilbud?

Det kan variere avhengig av hvilken rabattkode det er og hva slags kampanje som pågår. I noen tilfeller kan rabattkoder kombineres med allerede rabatterte varer, mens det i andre tilfeller ikke er mulig. Vi prøver alltid å gi klare instruksjoner om hvordan og når kodene er gyldige.

Har deres ambassadører rabattkoder?

Alle våre fantastiske ambassadører har personlige rabattkoder som er aktive i utvalgte perioder. Vårt tips er å følge med på koden deres på Instagram!

Finnes det produkter som er unntatt fra rabattkoder?

Ja, noen produkter/merker kan ikke kombineres med de fleste rabattkoder.

- Månedens Golden Deals
- Siste sjanse