Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
Artikkel 5 av 5

Hva er kalium?

Det livsnødvendige grunnstoffet kalium er nødvendig for å holde hjertet, nervene og musklene i god form. Kalium finnes i jorden, men det finnes også som kaliumtilskudd for å sikre at du opprettholder god helse.

Hvor finnes kalium?

I poteter finner du mye kalium, men siden mineraler kan lekke ut under bløtlegging og koking, er kaliuminnholdet vanligvis høyere hvis potetene er stekt, bakt i ovnen eller brukes i gratenger. Kalium finnes også i Seltin, urtesalt, grønnsaker og i frukt som avocado, banan og tørket frukt. Nøtter og mandler er også rike på kalium.

Kaliumtilskudd

Får du for lite kalium gjennom kosten og føler deg svak, trøtt og energiløs? Det kan være et tegn på at du trenger å fylle på kaliumlagrene. Kaliummangel kan måles av lege og er en enkel prosess. Hvis du har hatt langvarig diaré eller har tatt vanndrivende medisiner i lang tid, kan du være i risikosonen. Bestill kaliumtilskudd og gjenopprett balansen igjen!

Hvor mye kalium per dag?

Kjøp kalium som tilskudd og få i deg anbefalt inntak. Voksne trenger 3,1 - 3,5 gram per dag. I våre kosttilskudd med kalium får du i deg daglig behov.

Du som trener mye og svetter ut mye salter kan trenge tilskudd av kalium. Sikre deg ved å se i Proteincompanys utvalg der du finner kalium kosttilskudd fra anerkjente merker. Bestill enkelt på nett og få gratis frakt når du handler for 699 kroner eller mer.

Slik velger du de beste kaliumtilskuddene

Det er ikke lett å finne riktig kaliumtilskudd. Du bør først vurdere dine egne behov og mål. Trener du mye og ønsker å redusere muskelkramper? Balansere væskebalansen din? Eller ønsker du å ta kaliumtilskudd for å øke utholdenheten og styrken under treningen? Mange har problemer med å oppnå anbefalt inntak kun gjennom sitt daglige kosthold. Ved å kjøpe kalium kosttilskudd tar du et praktisk valg som både kroppen din og lommeboken din vil dra nytte av.