Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
Artikkel 4 av 4

Hva er selen bra for?

Med selen kan du være sikker på å styrke immunforsvaret ditt, beskytte deg mot frie radikaler og dermed få bedre helse. Det er også bra for å gi deg sunn hud, sunt hår og sterke negler. Selen sies også å beskytte mot kreft og hjerte- og karsykdommer, ifølge studier. Selen bidrar til sunnere celler, men også som hjelp til forbrenningen.

Selen som kosttilskudd

Siden jorden på visse steder er fattig på mineraler og derfor har lavt innhold av selen, kan det virkelig være verdt å kjøpe selen som kosttilskudd. Spesielt hvis du er veganer. Generelt sett har svenskene ikke selenmangel, men avhengig av hva du spiser, kan du vurdere å ta selen som tilskudd i tilfeller der du ikke får tilstrekkelig med selen fra kostholdet.

Den daglige inntaket av selen

Du trenger omtrent 40-50 mikrogram selen per dag. I store mengder er selen giftig, så ikke overskrid det anbefalte daglige inntaket. Hvis du får i deg for mye selen, kan du oppleve feber og kvalme, samt i verste fall nyreproblemer.

Bestill selen-tilskudd online

Hos Proteincompany er du sikker på å få kvalitetsrike og effektive selen kosttilskudd, med riktig daglig inntak. Du kan finne rimelige produkter med selen her, i form av kapsler og tabletter. Hvis du har spørsmål om spesifikke produkter, kan du kontakte vår kundeservice som mer enn gjerne er til tjeneste.