Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
-20%
Kampanje
8 Better You Erte & Havreprotein 1 kg Veganprotein
Flere varianter
35 GAAM Pea Protein 1 kg Veganprotein
Flere varianter
29 Heey! Veganskt Protein 500 g
Flere varianter
12 GAAM Soy Isolate 750 g Sojaprotein
Flere varianter
-30%
Lageropprydding
4 Viterna Vegan Protein 900 g Veganprotein
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
6 WellAware Sojaprotein Isolat 500 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
0 Fairing Vegan Protein Pro 500 g Veganprotein
-20%
Lageropprydding
2 Leader Performance Soy Protein 500 g Sojaprotein
Flere varianter
-8%
Pakkepris
4 2 x GAAM Pea Protein 1 kg
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
1 WellAware Erteprotein 500 g Veganprotein
-10%
Pakkepris
10 2 x GAAM Soy Isolate 750 g
Flere varianter
Nyhet
80 GAAM Vegan Protein 900 g
Flere varianter
-13%
Pakkepris
5 4 x GAAM Pea Protein 1 kg
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
2 Superfruit Pea Protein Powder 400 g
-20%
Lageropprydding
1 Superfruit EKO Rice Protein Powder 500 g
-15%
Pakkepris
5 4 x GAAM Soy Isolate 750 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
7 Olimp Sojavit 85 700 g
-14%
Pakkepris
0 4 x GAAM Vegan Protein 900 g
Flere varianter
-5%
Pakkepris
3 2 x GAAM Vegan Protein 900 g
Flere varianter
Artikkel 28 av 29

Protein for veganere og vegetarianere

Er du på jakt etter en effektiv og miljøvennlig måte å øke proteininntaket ditt på? Da har du kommet til rett sted! Veganske proteinpulver er det perfekte valget for deg som ønsker å bygge muskler, forbedre helsen din og ta vare på planeten samtidig. Med et bredt utvalg av plantebaserte proteinkilder å velge mellom, kan du finne det perfekte pulveret som passer dine behov og smakspreferanser. Fordelen med veganske proteinkilder er at de ikke bare gir deg protein, men også en rekke andre næringsstoffer som er viktige for helsen din. De kan bidra til bedre fordøyelse, lavere kolesterol og en mer balansert blodsukkernivå. Ved å velge vegansk proteinpulver gjør du også en positiv innvirkning på miljøet, da det kreves færre ressurser ved produksjon. Og visste du at vegansk protein er like fullverdig som for eksempel myseprotein og kaseinprotein? Vegansk proteinpulver av høy kvalitet inneholder alle essensielle aminosyrer, akkurat som de tradisjonelle proteinpulverene.

Sjekk ut vår guide til vegansk proteinpulver: Fordeler, tips og sammenligninger.

Fordeler med å velge vegansk proteinpulver

  • Det er allergivennlig og lett fordøyelig
    Ettersom det ikke inneholder laktose, nøytraliseres mange bivirkninger, som oppblåsthet og gass. Dårlig fordøyelse, en vanlig bivirkning av laktoseintoleranse, begrenses også ved bruk av plantebasert proteinpulver. Dette betyr at planteproteiner er lett fordøyelige, absorberte, assimilerte og eliminerte, noe som gjør dem perfekte for deg!
  • Forbedret hjertehelse og mineraler
    Ifølge noen studier har plantebaserte proteinpulver vist seg å redusere kolesterolnivåene og redusere markører for hjertesykdommer. Mange plantebaserte proteinpulver inneholder mikronæringsstoffer som antioksidanter, vitaminer, fibre og mineraler som er avgjørende for kroppen din.
  • Perfekt for veganere eller vegetarianere
    En utfordring veganere eller vegetarianere kan ha, er å få nok protein fra det daglige kostholdet sitt. Her kommer vegansk protein til unnsetning og kan være redningen i nøden. Vegansk proteinpulver fra plantebaserte kilder kan hjelpe deg med å nå treningsmålene dine - eller oppfylle det daglige proteinbehovet ditt.

Stort utvalg av vegansk proteinpulver

Veganske proteinpulver er spesielle proteinpulver som er tilpasset behovene til veganere eller de som følger en diett. Denne typen proteinpulver er rik på ulike typer plantebaserte proteinkilder. Når du velger et vegansk proteinpulver, er det bra å se etter produkter som inneholder en blanding av ulike proteinkilder for å sikre en komplett aminosyreprofil. I tillegg kan noen produkter være beriket med vitaminer og mineraler for å supplere næringsprofilen.

Trenger du produktinformasjon eller bare ønsker en kortfattet forklaring på de ulike proteinpulverene for veganere, de med laktose- eller glutenintoleranse, eller de som ønsker å prøve noe nytt? Vi gir deg en liten beskrivelse av noen kategorier med vegansk proteinpulver nedenfor:

Typer av vegansk proteinpulver

Erteprotein - fra gule erter

Erteprotein er et populært og trendy valg som passer både for idrettsutøvere og de som ønsker et proteinrikt kosthold som er helt plantebasert. Finnes også med innhold av havre for ekstra god smak.

Soyaprotein - den gamle klassikeren

Soyaprotein er fortsatt det vanligste veganske proteinpulveret i lang tid, men har fått mange oppdateringer og valgmuligheter.

Risprotein - for mange formål

Risprotein passer også til baking og deilige smoothies takket være den nøytrale smaken. Det egner seg like godt før eller etter trening som til et måltid eller som et godt mellommåltid med hjemmebakt brød.

Blandede veganske proteinpulver

Hvis du foretrekker en blanding, kan du også finne proteinpulver fra ulike proteinkilder. Bra for deg som ønsker en komplett kombinasjon.

Hampaprotein

Hampaprotein er et fullverdig protein med essensielle aminosyrer, til tross for at det er et vegetabilsk protein. Hampa er laget av hampfrø og inneholder en veldig jevn balanse av omega-3 og omega-6 fettsyrer.