Samarbeid med Proteincompany


Proteincompany inngår mange forskjellige samarbeid med både enkeltpersoner og bedrifter. Her finner du informasjon om hvordan du for eksempel kan bli forhandler, affiliate eller influencer.

Forhandlere
Ønsker du å bli forhandler av et av markedets mest populære merker innen kosttilskudd? Da har du kommet til rett sted!

Som forhandler av Proteincompany sitt eget merke GAAM får du selvfølgelig bedre priser på disse produktene. Du får også tilgang til hele vårt sortiment og kan dra nytte av kampanjene vi tilbyr.

Vi oppdaterer stadig nettsiden vår med nye produkter og kampanjer, noe som gjør det veldig enkelt for deg å holde deg oppdatert på hva som er aktuelt. Høres dette spennende ut?
For å bli forhandler må du ha en konto hos Proteincompany.no. Dette kan du enkelt opprette her hvis du ikke allerede har en.

Kontakt oss så med følgende informasjon:
 • E-post
 • Organisasjonsnummer
 • Firmanavn
 • E-post knyttet til din konto
 • Navn, telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson
 • Er kontaktpersonen autorisert til å representere selskapet? Ja/Nei. Hvis nei, oppgi kontaktinformasjon til en person som er autorisert til å representere selskapet.


NB! Dette gjelder kun for fysiske butikker. Det er ikke mulig å bli forhandler av GAAM på en egen nettside.

Affiliate

Proteincompany.no er en av de ledende nettbutikkene i Norge innen kosttilskudd og treningsutstyr. Interessen for trening og helse har økt betydelig i Norge de siste årene, spesielt på sosiale medier. Sosiale plattformer som nettsider har ofte en tilpasset og relevant målgruppe, en målgruppe vi gjerne vil nå.

Hvis du ønsker å bli en affiliate for Proteincompany.no, er det viktig for oss at du har en nettside som fokuserer på trening og helse. Våre produkter bør kunne vises i en relevant sammenheng for en tilpasset målgruppe. Proteincompany.no har stort fokus på trening og helse, noe som gjør det enklere for deg å vekke interesse for våre produkter hos dine besøkende.

Kort fortalt er affiliate markedsføring en helt resultatbasert form for markedsføring. Hvis du driver en nettside, får du muligheten til å vise våre produkter på Proteincompany.no. Hvis deretter dine følgere kjøper produktene som du lenker til vår nettside, får du en viss prosentandel av salget. Enkelt, ikke sant?

Som affiliate til Proteincompany.no mottar du provisjon for alle ordre som formidles via sporingslenker. Hvis du driver en større nettside, er det muligheter for høyere provisjon ved økt synlighet. Vi samarbeider med Adrecord, som er et trygt affiliate nettverk, slik at du kan føle deg trygg i samarbeidet.
Søk om å bli en del av vårt affiliateprogram via Adrecord her.

Hvorfor Proteincompany.no?
 • Velkjente og populære merker som er enkle å selge.
 • Attraktive kampanjer med profesjonelt annonsemateriell.
 • Statistikkrappotering der du enkelt kan følge din provisjon.
 • Proteincompany.no er kjent for god service og kvalitet.

Hvordan kommer jeg i gang?
 • Søk om å bli en del av vårt affiliate nettverk ved å klikke på lenken ovenfor.
 • Plasser sporingsbare affiliate lenker eller bannere på nettsiden din. Affiliate nettverket du velger, har god støtte for å hjelpe deg med dette.
 • Begynn å markedsføre aktivt. Mer arbeid - mer penger!

Last ned Proteincompanys logo