Ikke gå glipp av disse tilbudene!

514
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 100+ ganger de siste dagene

GAAM 100% Whey Premium 1 kg Myseprotein

500 g
199 kr
1 kg
299 kr
2 kg
541 kr -10%
4 kg
1061 kr -11%
299 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Banana Chocolate Lagervare Best før: Blueberry Vanilla Lagervare Best før: Chocolate Coco Lagervare Best før: Chocolate Dream Lagervare Best før: Cinnamon bun Utsolgt Best før: Cookies & Cream Lagervare Best før: Delicious Vanilla Lagervare Best før: Double Rich Chocolate Lagervare Best før: Fresh Strawberry Lagervare Best før: Ice Coffee Lagervare Best før: Raspberry White Chocolate Lagervare Best før: Salted Caramel Lagervare Best før: Strawberry White Chocolate Lagervare Best før: Unflavoured Utsolgt Best før: Vanilla Pear Lagervare Best før:

Anbefalt produkt å legge til

209 kr 269 kr
Velg produkt i listen ovenfor
(931)
ID: PB-1533 Rabattkoder gjelder ikke for dette produktet

Mest populære fra Myse-konsentrat

 • Beskrivelse
 • 100% Whey Premium er et myseprotein som har vunnet mange treningshjerter.
  GAAM har levert et svenskprodusert myseprotein som nesten er for godt til å være sant. GAAM 100% Whey Premium inneholder 25 g høykvalitetsprotein og minimalt med fett og karbohydrater. Produktet kommer også i utrolig mange gode smaker. Det blir en vinnende kombinasjon når smak møter kvalitet.

  • 25 g høykvalitetsprotein
  • Kvalitet til en lav pris
  • Bredt utvalg med smaker
  • Produsert i Sverige

  Når du trener styrke, bryter du ned musklene dine, og for å bygge dem opp igjen trenger du energi. Den mest effektive energikilden for muskelvekst er protein, det fungerer som byggesteiner for musklene dine. En generell retningslinje er at du trenger to gram protein per kilo kroppsvekt per dag. Du kan enkelt regne det ut ved å ta kroppsvekten din og multiplisere den med to. For eksempel 80 x 2 = 160 gram protein per dag.

  Myseprotein er et såkalt hurtigprotein, det betyr at proteinet tas opp raskt av kroppen. Ved å drikke en proteinshake før eller etter treningen sørger du for at kroppen får nok protein for å forhindre muskelnedbrytning og øke muskeloppbyggingen. På den måten sikrer du at du får i deg den mengden protein du trenger for å bygge muskler uten å måtte spise mye mer mat (noe som kan være både tungvint når du er på treningssenteret og dyrt). 100% Whey Premium inneholder 133 kcal, 25 g protein, 3,5 g karbohydrater og 2 g fett per porsjon.

  OBS: Trykkfeilnissen har dessverre vært på ferde på noen av våre whey-forpakninger. På forpakningen står det at produktet inneholder L-glutamin, noe som ikke stemmer. Det riktige innholdet er publisert under innhold her på nettsiden, og for å spare miljøet vil vi fortsette å selge disse til posene er tomme i stedet for å kaste produkter som ikke er dårlige.

  Doseringstips:
  Bland 1 scoop (ca. 33 g) med 300 ml vann i en shaker og rist i 30 sekunder. Scoop følger med i alle produkter fra GAAM.

  Størrelse:
  - Inneholder 1000 g (30 porsjoner).
  Form:
  Pulver
  Fri fra:
  Egg, Gelatin, Gluten, Nøtter, Palmolje, Soya
  Målsetting:
  Bli sterk, Bygge muskler, Energi, Gå opp i vekt, Vekttap
  Smak:
  Annet, Banan, Blåbær, Bringebær, Cookies & Cream, Hvit sjokolade, Jordbær, Kanel, Kanelbolle, Karamell, Pære, Sjokolade, Sjokolade kokos, Vanilje
  Størrelse:
  1000 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold

 • Näringsvärde100 g33 g
  Energi400 kcal / 1672 kj133 kcal / 560 kj
  Fett6 g2 g
  Varav mättat fett5 g1,6 g
  Kolhydrater11 g3,5 g
  Varav sockerarter8 g2,6 g
  Kostfiber6 g2 g
  Protein74 g25 g
  Salt0,4 g0,13 g

  Ingredienser:
  Vassleproteinkoncentrat (mjölk) , skummjölksspulver (mjölk), guarkärnmjöl, inulin, solroslecitin, aromer, avfettat kakaopulver (gäller chokladsmaker), färgämne: rödbetspulver (gäller jordgubbsmaker), sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-K
  *Innehåller en källa till fenylalanin 


  Allergiinformation: innehåller mjölkprotein (mjölk). Tillverkad i en fabrik som även hanterar ägg och soja.

  Bäst före: se förpackning.


  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (931)

931 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Lisa 2024-07-03
Verifisert kjøp
Smaker som milkshake om den lages på melk. 😁
Karoline 2024-06-03
Verifisert kjøp
Vanilje smaker godt,ikke noe wow. Lukke opplegget de har på posene trekker ned en del for min del
Karl 2024-01-16
Verifisert kjøp
Sterkt anbefaler Chocolate Dream, god smak, lett å drikke som jeg ikke har opplevd med andre proteinpulver og til en god pris. Det har gjort det enklere for meg å nå mine daglige proteinmål og bygge mer muskler og styrke. Fungerer veldig bra med både vann og melk, selv om melk er litt bedre.
Nymma Widunder 2023-12-26
Verifisert kjøp
Utrolig god. Kjøpte bringebær hvit sjokolade og dør for smaken. Ny favoritt. Har tidligere kjøpt pære og vanilje og den var så god den også. Hvis du blander dem med melk smaker det akkurat som en milkshake, om ikke bedre.
Vis flere
931 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5