Dette er Proteincompany!

Proteincompanys visjon er å være ledende innen kosttilskudd samt trening- og helseprodukter. Vi skal gjøre det enkelt for våre kunder å leve et sunt og helsemessig liv ved å tilby en enkel, rask og ansvarlig måte å handle på. Siden oppstarten i 2012 har vi hjulpet hundretusenvis av kunder med å finne kosttilskudd, matvarer og andre helseprodukter de trenger, med fokus på rask levering, høy kvalitet og lave priser.

Du kan trygt handle hos oss på Proteincompany. Vi tilbyr prisgaranti, tar vare på miljøet og jobber bærekraftig og sikkert, og vi gir deg alltid 30 dagers åpent kjøp og angrerett. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om din bestilling eller våre produkter.

Våre proteinhelter er tilgjengelige på chat mandag til fredag 07:00-18:00. Du kan også nå oss på e-post info@proteinbolaget.se og få svar innen 24 timer (hverdager). Kundens opplevelse er høyeste prioritet for oss på Proteincompany!

Proteincompanys varemerker

GAAM logo
GAAM er et veletablert svensk varemerke som ble grunnlagt tidlig i 2014 på grunn av et økende markedspress for kosttilskudd produsert i Sverige med god smak og lav pris.
VeganHey logo
Det svenske livsstilsmerket VeganHey lager veganske produkter med nåtid, fremtid og design i fokus. Alle produktene er produsert i Sverige og spesielt utviklet for mennesker med en aktiv livsstil.
Fitnessjunkie logo
Fitnessentusiasten er for de som har en genuin lidenskap for trening og lever en fitness-livsstil. Vi hjelper deg med å nære lidenskapen din med høykvalitetsprodukter - som gjør jobben, men ikke koster en formue. Ingen unødvendigheter, bare protein, gainer og aminosyrer.

Sjekk ut Proteincompanys historie 🤩

2012

Proteincompanys historie startet i 2012 med to unge gutter fra Karlskoga som studerte flyteknikk i Västerås. Fra et studentrom på 24 kvadratmeter drev Adam Gillberg og Mårten Åkeson det som skulle bli Proteincompany, som vi alle kjenner og elsker i dag. Etter seks måneder flyttet Proteincompany med Adam og Mårten tilbake til Karlskoga. Der ble den første lokalen en kjellerbod hos Adams foreldre.

2018

Etter at den første leveransen ble mottatt, begynte Proteincompany å ta av, og på bare noen få år vokste de ut av to butikker og et lager. Proteincompanys arbeidsområde består nå av to kontorer og 1500 kvadratmeter lager. På denne tiden er Proteincompany Sveriges raskest voksende nettbutikk innen kosttilskudd og treningstøy.

Proteincompany tilbyr ikke bare produkter fra de største globale merkevarene, men også produkter fra egne merker. En moderne oppstart med høyt tempo og sterk vekst, rett og slett. I 2018 ble Proteincompany kåret til årets Gasell i Örebro fylke, da de hadde vokst med 828% over de siste tre årene og var lønnsomme!

2019

Proteincompany er et ungt selskap, både når det gjelder de ansattes alder og selskapets alder. Et svært ambisiøst team på 26 personer jobber hver dag for å stadig forbedre Proteincompany og din opplevelse hos oss, der helheten er utrolig viktig. Vår kundeservice er også i toppklasse for alle anledninger du har spørsmål og lurer på noe.

2020

Merkevaren VeganHey, som produserer kun 100% veganske produkter, blir kjøpt opp. Ny moderne logo lanseres, og GAAM Nutrition bytter navn til GAAM og får samtidig en ny grafisk profil. Nettsiden oppdateres med ny grafisk profil, og surfinghastigheten økes – alt for at det skal være så smidig som mulig for deg som kunde å handle.

2021

Proteincompany introduserer ACTLY, vårt nye eget merke med tilbehør og utstyr for både gym- og hjemmetrening. Selskapet har nå vokst til 40 engasjerte personer og har også i 2021 fått tittelen Gasellbedrift. Vi har flyttet inn i et større lager for å også i fremtiden kunne pakke bestillingene dine så raskt og smidig som mulig.

2022

Proteincompany fyller 10 år og feirer stort med en fest for både kunder og ansatte. Selskapet fortsetter å vokse i en forrykende hastighet og åpner dermed et nytt kontor i Stockholm. Vi har også fått tittelen "Gasellföretag" for 2022 og er fortsatt Sveriges raskest voksende nettbutikk innen kosttilskudd og treningstøy.

2023

Proteincompany lanserer fitnessjunkie, vårt eget merke med rimelige kosttilskudd uten en masse tull for de som har en genuin lidenskap for å trene og leve en aktiv livsstil. Selskapet har vokst til 57 dedikerte personer. Vi har blitt utnevnt til Mestergasell av Dagens industri, etter å ha mottatt Gasellbedrift-utmerkelsene i 2018, 2021 og 2022. GAAM fortsetter å vokse og har vunnet pris for årets lansering på MEDS leverandørdag. Proteincompany var finalister i PriceRunners Årets Nettbutikk innen helsekategori.