Ikke gå glipp av disse tilbudene!

5
Kampanje
40
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 4 ganger de siste dagene

Self Omninutrition Potassium-Magnesium 120 caps

206 kr / 123 kr
206 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

206 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra Magnesium

 • Beskrivelse
 • Magnesium og kalium er to av kroppens viktigste mineraler. De sørger for at nervesystemet og musklene fungerer som de skal.
  Magnesium og kalium er to av kroppens viktigste mineraler, de sørger for at nervesystemet og musklene fungerer som de skal.

  • Det kan være lett for musklene å ta opp
  • Aminosyrebindet magnesium og kalium med Hydroxysuccinat
  • Høydosert

  Doseringsforslag:
  3 kapsler per dag
  Størrelse:
  120 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Detaljerad information

  Portion: 3 kaps (40 portioner)

  Innehåll per1 portionRDI
  Magnesiumcitrat230 mg
  Kaliumklorid300 mg

  Doseringsförslag:
  3 kapslar per dag.

  Ingredienser:
  magnesiumcitrat, Kaliumklorid, klumpförebyggande medel (E460, E551), kapsel (gelatin), färgämne (E120, E171, E131, E172).
  Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Producerad i en fabrik som hanterar MJÖLK, ÄGG och SOJA. Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn. RådfRÅGa läkare innan du använder denna produkt om du ammar, är gravid eller medicineras. Produkten är inte ämnad att användas för diagnostiering, behandling eller förebyggande av någon form av sjukdom.

 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5