Ikke gå glipp av disse tilbudene!

Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Fairing Rage Insanity 300 g

409 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Wild Berry Utsolgt Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-1196

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Melkesyrehemmende

 • Beskrivelse
 • Rage Insanity er et konsentrert kosttilskudd som er helt kalori- og sukkerfritt. Rage Insanity er kraftig oppkvikkende og kan forbedre din mentale skarphet, muskelstyrke og utholdenhet.
  Rage Insanity er et konsentrert kosttilskudd som er helt kalorifritt og sukkerfritt. Rage Insanity er kraftig oppkvikkende og kan forbedre mental skarphet, muskelstyrke og utholdenhet.

  Rage Insanity inneholder:

  ß-alanin kan øke evnen din til å trene hardere og lenger under høy belastning. Ved å øke musklens bufferkapasitet blir muskelen mindre følsom for forsuring som oppstår ved anaerobt arbeid, og du kan prestere bedre.

  ß-alanins kraftige prestasjonsfremmende effekt kommer av dannelse av et stoff som heter karnosin. Karnosin er en kraftig buffer i kroppen vår og finnes i stor grad i musklene, særlig i type IIx-fibre. Type IIx-fibre er veldig raske muskelfibre og brukes ved eksplosivt arbeid, som sprint og styrketrening.

  Karnosin er en dipeptid og består av to aminosyrer, ß-alanin og histidin. For å danne karnosin i muskelen trengs et ekstra tilskudd av ß-alanin ettersom tilgangen på ß-alanin er begrenset, mens histidin er i overskudd. I flere studier ser man at tilskudd av ß-alanin kan øke musklens karnosininnhold med 50-80 %, noe som øker musklens bufferkapasitet med over 12 %. Den økte bufferkapasiteten stemmer godt overens med prestasjonsøkningen man kan se i vitenskapelige studier.

  Citrullin malat: Rage Insanity inneholder blant annet citrullin malat og β-alanin som er potente stimulatorer av produksjonen av nitrogenoksid (NO). En økt mengde NO har en positiv effekt på treningen din, spesielt ved å øke blodstrømmen og transporten av næringsstoffer og oksygen til den arbeidende muskelen, noe som kan føre til økt restitusjon og muskelvekst. En annen viktig effekt er at NO kan effektivisere energiomsetningen i kroppen, noe som gir redusert oksygenforbruk under trening.

  Kreatin: Rage Insanity inneholder de forskjellige formene av kreatin, monohydrat og malat.

  Kreatinets positive effekt på muskelvekst og styrkeutvikling er lenge godt dokumentert av både idrettsutøvere og forskere. Kreatin kan øke musklens energilagre som raskt kan frigjøres, slik at du kan trene litt hardere for hver økt. Kreatin kan også øke musklens bufferkapasitet, noe som også β-alanin gjør. Musklens bufferkapasitet er viktig for å kunne nøytralisere den sure miljøet som oppstår ved hardt arbeid. I studier har man sett at ved å kombinere kreatin med β-alanin kan man oppnå større trenings effekt enn å ta kreatin eller β-alanin hver for seg. Dette har ført til patentet som Fairing tidligere har brukt i suksessproduktet KCG.

  Rage inneholder ikke bare stoffer som påvirker muskelkapasiteten din, men også din mentale evne.

  Koffein har en positiv effekt på hjernen ved å blokkere tretthetssignaler som øker under trening. Ved å stimulere våkenhet og motvirke tretthet kan Rage hjelpe deg med å opprettholde en høyere tempo og bedre fokus gjennom treningen.

  Rosenrot og DMAE gir deg forbedret mental skarphet og konsentrasjonsevne, noe som er viktig for trening da du får mer gjort under treningen.

  Dosering:
  1-3 skjeer 30-45 minutter før trening.

  Størrelse:
  300g
  Størrelse:
  300 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • INGREDIENSER

  Beta-alanin, citrullinmalat, kreatinmalat, kreatinmonohydrat, koffein, DMAE, beta-fenetylamin (PEA), Rosenrot (standardiserat för 3% rosaviner och 1,5% salidrosid), surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra), arom, dinatriumfosfat, natriumglycinat, sötningsmedel (aspartam*)

  *Innehåller en fenylalaninkälla
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5