Ikke gå glipp av disse tilbudene!

19
Kampanje
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

GAAM Tactical Backpack 45 L

699 kr / 489 kr
Sum av løse artikler:
Farge
Black Lagervare Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(10)
ID: PB-18302

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Vesker og treningsbagger

 • Beskrivelse
 • GAAM Taktisk Ryggsekk er en utrolig allsidig og funksjonell sekk som passer for de fleste aktiviteter og trening, både innendørs og utendørs.
  Dette er vesken som leverer og overrasker hver gang du bruker den. Den har mange lommer og funksjoner som garantert oppfyller kravene du stiller til din neste treningsbag. GAAM Tactical Backpack passer alle aspekter av hverdagen og i tillegg til treningsklær og sko, rommer den også både skolearbeid og 17"" bærbar datamaskin.

  • Ergonomisk utførelse
  • Mange lommer
  • Trening & hverdag
  • Robust & slitesterk

  Stilig, slitesterk og praktisk ryggsekk fra GAAM

  GAAM Tactical Backpack er en venn på veien som letter hverdagen din med sine mange lommer og bruksmuligheter. Treningsutstyr, klær og matbokser, det er bare fantasien som setter stopp for bruksmulighetene til denne praktiske ryggsekken.

  Vesken har et veldig kompakt og tiltalende design. Den øvre lommen er foret med borrelås slik at du enkelt kan tilpasse vesken etter stil og formål. Det slitesterke materialet gjør vesken egnet for daglig bruk og er også vannavstøtende for å passe det nordiske klimaet. Alle remmer og spenner er justerbare for å sikre en perfekt passform for akkurat deg.


  Størrelse:
  30 x 30 x 50 cm.
  45 L kapasitet.

  Materiale:
  100% polyester.
 • Innhold
 • Material: Polyester
 • FAQ

Anmeldelser (10)

10 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Andreas 2023-12-14
Verifisert kjøp
Bra ryggsekk med mye plass. Den er imidlertid vanskelig å få på seg hvis man, som meg, har brede skuldre.
Dante Allmyr 2022-09-19
Må bare si at denne vesken er et eksemplarisk valg for de som leter etter en stilig og romslig veske. Vesken er romslig og har 4 ytre lommer samt en generøs mengde indre lommer for de som ønsker å holde det ryddig og pent i vesken. Jeg bruker min mest til treningssenteret, men den fungerer like bra som en reiseveske eller en hverdagsveske. Utrolig fornøyd med produktet, gir den en sterk 10/10!
Sara 2022-08-16
Bagen som har alt! Så fornøyd med denne bagen, får plass til alt jeg trenger til treningen min. Flere par sko, tilbehør og shakers. 10/10😍
Ida 2022-08-03
Helt perfekt rommer alt man trenger for treningssenteret, matbokser og annet!
Vis flere
10 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5