Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Varemerke
Diett
Fri fra
Målsetting
Pris
Vis kampanjeartikler
-15%
Summer Sale
10 Superfruit EKO Chia Seeds 750 g
Flere varianter
-15%
Summer Sale
11 Superfruit EKO Chia Seeds 300 g
Flere varianter
Artikkel 2 av 2

Fiberrik kost med chiafrø bidrar til velvære

Kroppen og tarmsystemet trenger mye fiber for å fungere optimalt. Dette vet du sikkert som trener mye. Riktig kosthold i kombinasjon med trening letter ikke bare treningsøktene, men også hverdagen generelt. Ved å kjøpe chiafrø holder du magen din i god form, og de mange vitaminene og næringsstoffene i frøene sørger også for at hjernen din er i god stand.

Hva er chiafrø bra for og er chiafrø sunt?

Chiafrø er sunne fordi de gode omega 3-fettsyrene smører hjernen og hjelper deg med å være klar i hodet. Men chiafrøene er også bra på andre måter.

  • De underletter mage- og tarmsystemet
  • De gjer deg friskere takket være C-vitamin og antioksidanter
  • De er mettende og sveller i magen
  • Er en god og vegansk proteinkilde

Hvordan kan jeg bruke chiafrø?

La frøene brukes i grøt, i gryter, i müsli, i snacks og barer. Bak brød med dem eller bruk dem i matlagingen på en eller annen måte.

Chiafrø dosering

Når du skal kjøpe chiafrø, er det også bra å vite hvilken dosering som passer best. En liten gylden regel er å ikke spise mer enn 15-25 gram per dag, ellers er det en risiko for at du kan føle deg ekstremt oppblåst på grunn av alt fiberet. En spiseskje er mer enn nok.

Finn gode og billige chiafrø å kjøpe på Proteincompany. Hvis du har spørsmål angående dette kosttilskuddet, kan du spørre vår dyktige support som alltid er villig til å hjelpe.