Ikke gå glipp av disse tilbudene!

Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

KLEEN Gurkmeja 60 caps

263 kr
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Gurkemeie / Turmeric

 • Beskrivelse
 • KLEEN Gurkemeie er et kosttilskudd som inneholder en naturlig kurkumin-ekstrakt (med 95% kurkuminoider), gurkemeie og en svart pepper-ekstrakt med piperin som optimaliserer opptaket. Hver kapsel inneholder 210 mg kurkumin.
  KLEEN ønsker å hjelpe deg med å dekke ditt næringsbehov slik at du kan leve et aktivt liv og føle deg bra. Med inspirasjon fra fjellene, elvene og de vidstrakte utsiktene i Åre, ønsker de å gi deg det beste fra naturen, slik at du kan finne drivkraften til å søke nye eventyr, uansett hvor du befinner deg.

  • Gurkemeie, curcumin og svart pepper ekstrakt
  • Bare en kapsel per dag
  • Høy dose curcumin
  • Antioksidant


  Om gurkemeie

  Gurkemeie har sin opprinnelse i de tropiske delene av Asia og tilhører ingefærfamilien. Curcumin er det naturlige stoffet som gir roten sin oransje-gule farge. Stoffet er en kraftig antioksidant og anses å være det mest aktive. Curcumin er vanskelig for kroppen å absorbere, svart pepper ekstrakt øker biotilgjengeligheten og letter dermed absorpsjonen.

  Bruk:
  1 kapsel per dag i forbindelse med måltid. Anbefalt inntak bør ikke overskrides.

  Størrelse:
  60 vegetabilske kapsler.


  Form:
  Kapsler
  Fri fra:
  Aspartam, Egg, Fargestoffer, Fisk, Gelatin, Gluten, Koffein, Konserveringsmidler, Kullsyre, Laktose, Melk, Melkeprotein, Nøtter, Palmolje, Soya, Sukker
  Størrelse:
  60 caps
 • Innhold
 • InnehållPer. kapsel
  Kurkumin210 mg
  Gurkmeja200 mg
  Piperin5 mg

  Ingredienser: Kurkuminextrakt, gurkmejapulver, svartpepparextrakt (piperin). Vegansk kapsel (hydroxypropyl methylcellulosa).
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5