Ikke gå glipp av disse tilbudene!

Lageropprydding
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 1 ganger de siste dagene

Proteinbolaget Woman T-shirt Black

169 kr / 59 kr
Sum av løse artikler:
Størrelse
XS Utsolgt Best før: XL Utsolgt Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-069

Mest populære fra T-skjorte

 • Beskrivelse
 • "Nyoppdatert, stilig og komfortabel T-skjorte med en elegant ProteinBolaget-trykk på venstre bryst. Passer utmerket både på treningssenteret og til hverdags takket være det behagelige materialet!"
  "Proteinbolaget T-skjorte for 2021 kommer i en oppdatert og stilren design, fortsatt med samme sporty utseende og i et mye mer funksjonelt materiale som gjør trøyen perfekt for all slags trening!

  • 100% polyester
  • Stilren design
  • Proteinbolaget™ logo på venstre bryst.
  • Behagelig og slitesterkt materiale.

  Proteinbolaget T-skjorte!

  Proteinbolaget™ T-skjorte er laget av 100% polyester for maksimal funksjonalitet. De varme- og fuktregulerende egenskapene gjør trøyen til et perfekt treningsplagg som du også kan bruke til hverdags.

  Proteinbolaget™ T-skjorte er laget med en prosess der fargepigmenter blir direkte tilført tekstilfibrene. Dette reduserer betydelig både mengden vann og kjemikalier som brukes i produksjonen. Dette resulterer i en enda mer miljøvennlig produksjon som også gir dypere farger og fargebestandighet.


  Materiale:
  100% polyester.


  "
  Farge:
  Svart
  Klesstørrelse:
  XL, XS
 • Innhold
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5