Ikke gå glipp av disse tilbudene!

3
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Pureness Rosenrotextrakt 50 ml

263 kr
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Rosenrot

 • Beskrivelse
 • Pureness Rosenrotekstrakt er et høyt konsentrert og potent ekstrakt av den kraftfulle urten rosenrot. Rosenrot har fått navnet sitt fordi roten lukter akkurat som roser, men planten er ikke en rose, men en fetbladplante.
  Rosenrot er så helsebringende og potent at den i folkelig tale kalles "nordens ginseng". Rosenrot er en adaptogen urt som ligner på Maca, men rosenrot er mer potent, noe som betyr at du ikke trenger like høy dose for samme effekt. Rosenrotsekstrakt er svært populært blant de som er interessert i å støtte nervesystemet og kognitive funksjoner på en naturlig måte.


  • Flytende form som er lett å dosere
  • Fra rosenrot fra nordlige Finland
  • Ekstra drøy og kraftig

  Rosenrot fra nordlige Finland  Rosenrot har tradisjonelt blitt brukt for god helse over hele verden i tusenvis av år. Rosenrot er en villvoksende urt, men er fredet i visse deler av Sverige. All bruk av rosenrot i produktet kommer fra nordlige Finland, der den vokser fritt i ca. 6 år før den høstes. Finlands kalde og ugjestmilde natur skaper en sterk urt med ekstra potens og motstandskraft.

  Bruk:
  Ta en hel pipette (1 ml) og drypp ned i væske, opptil tre ganger om dagen. Det fungerer godt med hvilken som helst væske, for eksempel juice, smoothie, te eller kaffe. Bruk det som passer deg best!

  Størrelse:
  50 ml.
  Form:
  Flytende
  Fri fra:
  Aspartam, Egg, Fisk, Gelatin, Gluten, Koffein, Kullsyre, Laktose, Melk, Melkeprotein, Nøtter, Palmolje, Soya, Sukker
  Størrelse:
  50 ml
  Kategorier
 • Innhold
 • InnehållPer. 3 ml
  Energi
  Fett
  - varav mättat
  Kolhydrater
  - varav sockerarter
  Protein
  Salt
  Rosenrot
  300 mg

  Ingredienser: Vatten, alkohol (20%), rosenrot.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5