Ikke gå glipp av disse tilbudene!

3
Lageropprydding
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Scitec Nutrition Protein Delite 700 g Blandprotein

700 g
459 kr -20%
574 kr / 459 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Strawberry White Chocolate Lagervare Best før:

Anbefalt produkt å legge til

29 kr 39 kr
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-1080

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Blandet protein

 • Beskrivelse
 • Verdens mest smakfulle gourmetprotein med ekte frukt eller sjokoladebiter!
  Det moderne samfunnet har skapt en situasjon der vi har mindre tid til trening og samtidig opplever økte stressnivåer. En av de første tingene vi kompromisser med, på grunn av denne mangelen på tid og økt stress, er vår helse. Våre matvaner har forverret seg. Det er ikke rart at flere og flere mennesker blir overvektige, utvikler høyt blodtrykk, hjertesykdommer og hjerneslag. Til tross for dette er god mat det siste vi vil gi opp, spesielt søtsaker! Heldigvis kan vi tilby deg sunne proteinshaker med deilig smak.

  • Under dietten kan du fortsatt få vann i munnen av "forbudt" mat - søtsaker! Protein Delite tilfredsstiller søtsuget ditt uten å få deg til å legge på deg fett, noe som gjør det mulig å oppnå en sunnere, bedre formet fysikk.
  • Hver smak av Protein Delite inneholder ekte frukt- eller sjokoladebiter.
  • Proteinkilden er en kombinasjon av høykvalitets, langsomt og raskt utskilt proteiner som gir de nødvendige næringsstoffene for musklene dine.

  Bruksanvisning:
  Bland 2/3 - 1 skje (20-30g) med 300 ml skummet melk eller vann. Drikk 1-2 porsjoner per dag, etter trening og/eller som kveldsmat.

  Størrelser:
  1000g - 50 eller 33 porsjoner
  Smak:
  Jordbær
  Størrelse:
  500 g, 700 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold • InnehållPer. portion
  Kalorier
  Kalorier från Fett
  Protein
  Kolhydrater
  Fett
  Aminogen
  112
  6
  19,5 g
  6,8 g
  0,75 g
  100 mg

  Ingredienser: (jordgubb vit choklad): ProDelite ™ -skyddad proteinmatris (vassleproteinkoncentrat, kalciumkaseinat, MJÖLKproteinkoncentrat), torkade jordgubbar, maltodextrin, vit chokladsmak, jordgubbsmak, guargummi, xantangummi, aspartam, jordgubbsfärg.

 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5