Ikke gå glipp av disse tilbudene!

1
Lageropprydding
Kampanje
20
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Better You Grönt Kaffe + Hallonketon 120 caps

120 kapsler
335 kr -20%
419 kr / 335 kr
419 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

419 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Appetittdempende

 • Beskrivelse
 • Unik kombinasjon av Grønn kaffe og Bringebærketoner.

  Grønn kaffe er umalte kaffebønner. Ved å brenne kaffebønner ødelegges flere stoffer, da de ikke overlever temperaturene som oppstår under brenningsprosessen. En av disse stoffene som det har blitt mye skrevet om de siste årene er klorogensyre.

  • Grønn kaffe
  • Klorogensyre
  • Hallonekstrakter
  • Produsert i Sverige
  • Vegetabilsk kapsel

  Naturlig kosttilskudd, rikt på klorogensyre

  I dette produktet har man valgt å forsiktig ekstrahere de grønne kaffebønnene for å ikke risikere å ekskludere verdifulle stoffer som er inkludert i naturens egen måte å pakke næring på. For å oppnå maksimal effekt av de grønne kaffebønnene, har man også inkludert et spesielt stoff fra bringebær i produktet: Hallonekstrakter. Hallonekstraktene er de stoffene i bringebæret som gir dem sin gode lukt, men de brukes i dag hovedsakelig i kosttilskudd.


  Dosering:

  Innta 2 kapsler 1 gang om dagen. Kapslene svelges hele sammen med et glass vann. Hvis du ønsker å unngå den vegetabilske kapselen, kan innholdet tømmes direkte i vannet.

  Størrelse:
  120 kapsler.


  Diett:
  Vegansk, Vegetarisk
  Form:
  Kapsler
  Fri fra:
  Aspartam, Egg, Fargestoffer, Fisk, Gelatin, Konserveringsmidler, Kullsyre, Laktose, Melk, Melkeprotein, Nøtter, Palmolje, Soya, Sukker
  Målsetting:
  Energi, Vekttap
  Størrelse:
  120 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll per:1 kapsel2 kapslar
  Grönt kaffeextrakt250 mg500 mg
  - varav klorogensyra 25 mg50 mg
  Hallonketon200 mg400 mg


  Ingredienser:Grönt kaffeextrakt (Coffea arabica l. (10% klorogensyra)), hallonketon (99%), risextrakt blandning, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).

 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5