Ikke gå glipp av disse tilbudene!

5
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 1 ganger de siste dagene

Elit Nutrition GABA + L-Theanine 60 caps

195 kr
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra GABA

 • Beskrivelse
 • Med Gaba + Teanin fra Elit Nutrition optimaliserer vi kroppen for bedre restitusjon og søvn. Gaba + Teanin er viktige ingredienser for kroppens restitusjon og søvn. Søvn og hvile er viktig for restitusjonen, samt for at vi skal kunne fungere optimalt og opprettholde en fysisk og psykisk velvære.
  Disse kosttilskuddene kan dempe stress, uro og angst. De fremmer også god søvn og forbedrer søvnkvaliteten, noe som igjen forbedrer restitusjonen og øker fysisk og mental prestasjonskapasitet.

  • Ikke-essensiell aminosyre
  • Økt velvære
  • Redusert stress
  • Forbedret søvnkvalitet


  Hvordan virker GABA?

  GABA (gamma-aminosmørsyre) finnes naturlig i kroppen og fungerer som en signalstoff. Det finnes også matvarer som kan øke nivåene av GABA, for eksempel korsblomstgrønnsaker, mørkegrønne bladgrønnsaker og rotgrønnsaker.

  GABA er en form for smørsyre som fungerer som et hemmende signalstoff i det sentrale nervesystemet, som består av hjernen og ryggmargen. GABA står for gamma-aminosmørsyre. Et signalstoff sender signaler mellom våre nerveceller, og det å være hemmende betyr at det bremser impulser fra en nervecelle til en annen, noe som fører til en roligere aktivitet som motvirker overstimulering av våre nerveceller.

  Hvordan virker L-teanin?

  L-teanin er en ikke-essensiell aminosyre som naturlig forekommer i planteriket, blant annet i bladene til tebusken, spesielt i grønn te.

  Til forskjell fra andre aminosyrer er ikke L-teanin proteinformende, men har andre funksjoner i kroppen. Hovedsakelig kan L-teanin påvirke frigjøringen av nevrotransmitterne serotonin og dopamin i hjernen. Serotonin påvirker frykt og angst, men ved høye nivåer blir vi roligere. Dopamin er knyttet til hjernens belønningssystem, og når disse nivåene er høye, føler vi oss glade og rolige.

  GABA + L-THEANINE er et utmerket kosttilskudd for deg som søker et restitusjonsprodukt eller trenger å slappe av om kveldene.


  Dosering:
  Følg instruksjonene på emballasjen.
  Diett:
  Vegansk
  Form:
  Kapsler
  Målsetting:
  Føle seg bra
  Størrelse:
  60 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • InnehållPer. 2 kapslar
  GABA1200 mg
  L-teanin200 mg

  Ingredienser: Gammaaminosmörsyra (GABA) L-Teanin, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumförebyggandemedel (kiseloxid).
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5