Ikke gå glipp av disse tilbudene!

6
Golden Deals!
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 99 ganger de siste dagene

GAAM Casein 750 g - No waste

1 stk
199 kr -31%
289 kr / 199 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Banana Créme Lagervare Best før: Blueberry Vanilla Lagervare Best før: Chocolate Coconut Lagervare Best før: Chocolate Sundae Lagervare Nyhet Best før: Cinnamon Bun Lagervare Best før: Coconut White Chocolate Lagervare Best før: Cookie Dough Lagervare Best før: Creamy Caramel Lagervare Best før: Mint Chocolate Lagervare Best før: Raspberry White Chocolate Lagervare Best før: Salted Caramel Lagervare Best før: Strawberry Dessert Lagervare Best før: Vanilla Dream Lagervare Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-231113

Mest populære fra Kaseinprotein

 • Beskrivelse
 • GAAM Casein 750 g - No waste - sekundær sortering
  Vi på GAAM er stolte av våre høykvalitets- og velsmakende produkter, og derfor utfører vi kontinuerlige kvalitetskontroller for å sikre at vi holder den standarden vi står for. Under en kvalitetskontroll for denne batchen av vårt valleprotein har vi oppdaget at råvaren har hatt en lavere proteinandel enn hva den forventes å ha. Med vårt fokus på kvalitet, holder den ikke kvalitetsstandarden for GAAM, og vi har derfor valgt å ikke selge den som vår ordinære produkt. Istedenfor å kaste disse produktene og for å spare miljøet, tilbyr vi våre kunder et sekundært sortiment med samme gode smak, men med litt lavere proteinandel. No Waste!

  • 24 g høyverdig protein / porsjon
  • Kvalitet til en lav pris
  • Produsert i Sverige

  Holdbarhet i Fokus: Vi ønsker å ta vårt ansvar og streber alltid mot å minimere vår påvirkning på miljøet. Istedenfor å kaste disse produktene, har vi valgt å tilby dem til deg til en rabattert pris. Sammen kan vi redusere avfallet og dermed redusere fotavtrykket på vår planet.

  Næringsrik og God: Til tross for den noe lavere proteinandelen, garanterer vi at dette proteinpulveret fortsatt leverer den næringsrike kraften og den deilige smaksopplevelsen som våre kunder elsker. Hver skje er fullpakket med essensielle næringsstoffer for å fremme din sunne livsstil. Dette sekundære sortimentet inneholder 72% protein, noe som bare er noen få prosentenheter lavere enn markedstandarden for dette produktet.


  Hva er kaseinprotein?

  Ett kaseinprotein er et proteinpulver som brytes ned i kroppen over lengre tid. Det er derfor mye mer effektivt enn vanlig hurtigvirkende valleprotein om natten eller når det er lang tid mellom måltidene.

  For å forhindre muskelnedbrytning er det viktig å få i seg tilstrekkelig med protein hver dag. Da muskelfibrene brytes ned under trening og fysisk aktivitet, er det viktig å tilføre riktig næring for at musklene skal kunne komme seg og utvikles. Dette er spesielt viktig for personer som trener og er aktive å få i seg rikelig med protein. Mange overser at kroppen ikke får nok protein om natten, og derfor oppnår de som bruker kaseinprotein ofte raskere og bedre resultater enn de som lar kroppen få for lite protein om natten.


  Er du ikke helt overbevist og foretrekker vårt ordinære valleprotein, så finnes det en ny batch som holder vår kvalitetsstandard her.


  Doseringforslag:
  Bland en skje (ca. 33 g) pulver med 300 ml vann eller melk i en shaker og rist grundig.

  Størrelse:
  - Inneholder 750 g (23 porsjoner).
  Form:
  Pulver
  Fri fra:
  Gelatin, Gluten, Nøtter, Palmolje
  Målsetting:
  Bli sterk, Bygge muskler
  Størrelse:
  750 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • VariantChocolate Sundae & Chocolate Coconut
  MängdPer 100 gPer 33 g
  Energi (kJ)1582522
  Energi (kcal)379125
  Fett (g)4,91,6
  Mättat fett (g)3,71,2
  Kolhydrater (g)14,14,6
  Socker (g)12,14,0
  Protein (g)6421
  Salt (g)0,30,1
  Fiber (g)4,81,6

  VariantÖvriga smaker
  MängdPer 100 gPer 33 g
  Energi (kJ)1560515
  Energi (kcal)373123
  Fett (g)1,70,6
  Mättat fett (g)1,30,4
  Kolhydrater (g)11,73,9
  Socker (g)11,53,8
  Protein (g)7424
  Salt (g)0,70,2
  Fiber (g)0,80,3  Proteinmängden varierar mellan 64 och 74 g per 100 g.

  Ingredienser:
  mjölkproteinkoncentrat, vassleprotein koncentrat instant (mjölk), fettreducerat kakaopulver (gäller chokladsmaker), smakförstärkare (E640, glycin, lysin, alanin), skummjölkspulver (mjölk), förtjockningsmedel: (karboximetylcellulosa, E466), salt (natriumklorid), aromer, färgämne: rödbetspulver (E162, gäller jordgubb- och hallonsmak), antocyaner (E163, gäller blåbärssmak), sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-k.
  *Innehåller en källa till fenylalanin.


  Allergiinformation: innehåller mjölkprotein (mjölk). Tillverkad i en fabrik som även hanterar ägg och soja.

  Bäst före: se förpackning.


  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5