Ikke gå glipp av disse tilbudene!

19
588 kr
Pakkepris
12 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 13 ganger de siste dagene

GAAM Whey + Casein

517 kr
588 krSum av løse artikler:Antall:

Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(11)

Mest populære fra Kaseinprotein

 • Beskrivelse
 • Ferdig pakke fra GAAM med både kasein og myseprotein, perfekt for å opprettholde en muskeloppbyggende tilstand døgnet rundt!
  For å forhindre muskelnedbrytning er det viktig å få i seg tilstrekkelig med protein hver dag. Når muskelfibrene brytes ned under trening og fysisk aktivitet, er det viktig å tilføre riktig næring for at musklene skal kunne restituere seg og utvikle seg. Det er spesielt viktig for personer som trener og er aktive å få i seg rikelig med protein.

  • Kasein- og myseprotein
  • Kvalitet til en lav pris
  • Bredt utvalg av smaker
  • Produsert i Sverige


  Når du trener styrke, bryter du ned musklene dine, og for å bygge dem opp igjen trenger du energi. Den mest effektive energikilden for muskelvekst er protein. GAAM 100% Casein Premium inneholder 100% micellært kasein (80%) og kalsiumkaseinat (20%). Kaseinprotein er et proteinpulver som brytes ned i kroppen over lengre tid. Det er derfor mye mer effektivt enn vanlig hurtigvirkende myseprotein om natten eller når det er lang tid mellom måltidene.


  Pakken inneholder:
  1 stk GAAM 100% Casein Premium 750 g
  1 stk GAAM 100% Whey Premium 1 kg
  Form:
  Pulver
  Målsetting:
  Bygge muskler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Whey
  Näringsvärde100 g33 g
  Energi400 kcal / 1672 kj133 kcal / 560 kj
  Fett6 g2 g
  Varav mättat fett5 g1,6 g
  Kolhydrater11 g3,5 g
  Varav sockerarter8 g2,6 g
  Kostfiber6 g2 g
  Protein74 g25 g
  Salt0,4 g0,13 g

  Ingredienser: Vassleproteinkoncentrat (mjölk) , skummjölksspulver (mjölk), L-glutamin, guarkärnmjöl, inulin, solroslecitin, aromer, avfettat kakaopulver (gäller chokladsmaker), färgämne: rödbetspulver (gäller jordgubbsmaker), sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-K
  *Innehåller en källa till fenylalanin 


  Kasein
  Näringsvärde100 g33 g
  Energi364 kcal / 1521 kj121 kcal / 507 kj
  Fett4 g1,3 g
  Varav mättat fett3 g0,9 g
  Kolhydrater5 g1,6 g
  Varav sockerarter4 g1,3 g
  Kostfiber1 g0,33 g
  Protein77 g25 g
  Salt0,3 g0,1 g

  Ingredienser:
  micellärt-kasein (mjölk), kalcium-kaseinat (mjölk), skummjölksspulver (mjölk), solroslecitin, avfettat kakaopulver (gäller chokladsmaker), aromer, färgämne: rödbetspulver (gäller jordgubbsmaker), sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-K
  *Innehåller en källa till fenylalanin 

  Allergiinformation: 
  innehåller mjölkprotein (mjölk). Tillverkad i en fabrik som även hanterar ägg och soja.

  Bäst före:
  se förpackning.
 • FAQ

Anmeldelser (11)

11 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Julia 2023-11-20
Whey Jordbær hvit sjokolade: Noe merkelig lukt når pulveret blir blandet med noe varmt (i mitt tilfelle grøt), men herregud så godt det blir! Smaken er mer mot jordbærsnop-holdningen enn hvit sjokolade. Konsistensen passer godt både som shake og blandet i annet. Perfekt hvis du, som meg, har en umettelig søtsug og liker gode næringsprofiler :)
VM 2023-10-30
Veldig bra, veldig godt, effektivt, ganske billig også, de beste smakene i bransjen, vil gjerne anbefale. Føler meg energisk og sterkere uten å måtte spise så mange måltider om dagen, ser frem til at pakkene mine tar slutt for å kjøpe nye herlige og gode smaker. Mvh
Muskelrock 2023-08-16
Jeg har prøvd nesten alle smakene av både kasein- og myseproteinpulver fra GAAM, og jeg er veldig fornøyd med dem. Både smaken og konsistensen er topp. God verdi for pengene også sammenlignet med andre merker.
Eva 2023-06-29
Verifisert kjøp
Deilig fluff, god konsistens og fantastisk god smak! En flott tillegg til treningen min! Gjør at jeg kan gi litt ekstra på treningen.
Vis flere
11 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5