Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Diett
Målsettning
Form
Pris
Vis kampanjevarer
Finns i lager
-15%
Summer Sale
0 Great Earth Järn Komplex 100 tabs
-13%
Summer Sale
6 GAAM Iron 270 caps
Flere varianter
219 kr 252 kr
-15%
Summer Sale
0 Elit Nutrition Iron + Zinc 60 caps
Artikkel 5 av 5

Hvorfor bør man velge jerntabletter?

Jern er en livsnødvendig mineral som kroppen trenger for å ha det bra. Siden kroppen ikke klarer å produsere det selv, trenger vi å få i oss det gjennom det vi spiser og drikker. Jern hjelper til med å transportere oksygen til cellene og vevet vårt. Når kroppen lider av jernmangel, kan det resultere i at man føler seg energiløs og har vanskeligheter med å konsentrere seg.

Ved å ta jerntabletter som kosttilskudd daglig, og i anbefalte mengder, kan du forbedre helsen din og energinivået.

Gode ting å tenke på før du velger jerntabletter

Når du velger jerntabletter, bør du alltid først ta hensyn til dine egne behov og generelle helse. De som lider av sensitiv mage bør vurdere et jerntilskudd med lav surhet for å redusere eventuelle bivirkninger. Se hver produkt for mer spesifikk informasjon. Mange har også vanskelig for å svelge tabletter, og da kan du velge en flytende form av jerntilskudd i stedet.

Maksimerer jernopptaket

Når du inkluderer dine nye jerntabletter i din hverdag, anbefaler vi at du unngår å drikke kaffe, te eller melkeprodukter. Disse kan hemme opptaket av jern, noe som gjør at jerntablettene ikke får samme effekt. Du kan også maksimere jernopptaket i kroppen ved å velge en jerntablett med C-vitamin eller kombinere et annet jerntilskudd med C-vitaminrik mat eller juice. C-vitaminet kan hjelpe kroppen med å absorbere jernet mer effektivt!

Mulige bivirkninger av jerntabletter

Noen bivirkninger som kan oppstå ved bruk av jerntabletter er kvalme, forstoppelse eller diaré. Husk å ta kapselen eller tablettene daglig sammen med mat eller rikelig med vann. Ikke overskrid anbefalt dose.