Ikke gå glipp av disse tilbudene!

5
Lageropprydding
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 1 ganger de siste dagene

Olimp Redweiler

519 - 649 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Red Punch Lagervare 649 519 kr Best før: Apple/Kiwi Utsolgt 649 kr Best før: Orange Juice Utsolgt 649 519 kr Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-1119

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Melkesyrehemmende

 • Beskrivelse
 • Olimp RedWeiler er ren kraft for deg som trener! RedWeiler kan gi deg ekstremt fokus under trening, samt øke utholdenhet og pumpeffekt.

  RedWeiler ny PWO fra Olimp Sport Nutrition

  Olimp Redweiler kan gi deg:

  • Kraft, pumpe og utholdenhet
  • Opptil 80 porsjoner per boks
  • Uovertruffen effekt med maksimal fokus
  • Aktivering av det sentrale nervesystemet og økning av motivasjon

  Olimp RedWeiler er ren kraft for deg som trener! RedWeiler kan gi deg ekstremt fokus under trening, samt øke utholdenheten og pumpen.

  Armageddon Pump formula for maksimal pumpe

  Armageddon Pump Formula inneholder citrullin og arginin, begge involvert i syntesen av NO (nitrogenoksid) som utvider blodårene, effekten av dette er mer næring og oksygen til musklene, pumpe, og til slutt økt muskelmasse.
  Natriumcitrat er tilsatt for å optimalisere hydrering, som øker muskelstørrelsen og forhindrer dehydrering.
  Komponentene har høy absorpsjon fra mage-tarmkanalen, noe som forbedrer effekten. Oppsummert inneholder produktet stoffer som øker blodsirkulasjonen og gir effektiv transport av avfallsstoffer fra celler til organer og muskler.

  Berserker's Performacne Blend - Kan øke maksimal styrke under trening ved å tilby et substrat for produksjon av ATP (ATP er en energimolekyl i cellene), samt en fosfattransportør og en gruppe stoffer som sikrer stabiliteten i det intracellulære miljøet. Berserker's Performacne Blend inneholder dobbelt så mye fosfat for å forhindre negative endringer i det intracellulære miljøet, noe som gir en stabil og høy ATP-syntese. Inneholder fosfatgrupptransportør for effektiv produksjon av ATP og synergistisk virkning av beta-alanin og kreatin som kan bidra til bedre effekt og tilgang for de arbeidende muskelcellene. Bruken av to former for kreatin resulterer i forlenget tid for absorpsjon i muskelcellene. B-vitaminer er ansvarlige for effektiv bruk av fett og karbohydrater som energikilde under treningsøkten.

  Red FURY Matrix - Kan bidra til økt fokus og motivasjon. Red FURY Matrix inneholder ingredienser som stimulerer og motiverer før de tøffeste treningsøktene og kan bidra til å forbedre humør, konsentrasjon og motivasjon. Den bidrar også med stoffer som kan fremme frigjøringen av energireserver som er lagret i fettvevet.

  RedWeiler - er utviklet for mennesker som driver med bodybuilding, styrketrening og utholdenhetstrening der maksimal styrke, konsentrasjon og fysisk trening avgjør utviklingen.

  Doseringsforslag:
  1 skje (18 g) blandes ut med vann. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.


  Størrelse:
  480g
  Smak:
  Appelsin, Eple, Fruit Punch
  Størrelse:
  480 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • ARMAGEDDON PUMP FORMULA7053 MG
  Arginin alfaketoglutarat (AAKG)3300 mg
  Natriumcitrat1500 mg
  Vitamin B62,8 mg
  BERSERKERS PERFORMANCE BLEND7620 MG
  Beta-Alanin3300 mg
  Kreatin monohydrat2250 mg
  Trikreatin malat1050 mg
  Kalciumfosfat969 mg
  Niacin48 mg
  Vitamin B12,76 mg
  RED FURY MATRIX780 MG
  L-Tyrosin450 mg
  Koffein300 mg
  Cayennepepparextrakt21 mg
  Piperin9 mg


  Ingredienser: Beta-alanin, L-arginin alfa-ketogularat, citrullin-malat, kreatin monohydrat, natriumcitrat, surhetsreglerande medel (citronsyra), kreatin malat, kalciumfosfat, aromer, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), L-tyrosin, koffein, surhetsreglerande medel (äppelsyra), sötningsmedel (acesulfam K, sukralos), nikotinamid - niacin, cayennepeppar extrakt (Capsicum annum L.), svartpeppar extrakt (Piper nigrumL.), Bioperine.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5