Ikke gå glipp av disse tilbudene!

21
Kampanje
29
435 kr
Pakkepris
43 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 47 ganger de siste dagene

15 x GAAM Milkshake 250 ml

1 stk
Fra 14 kr -52%
15 stk
249 kr -29%
Mikspakke
223 kr -36%
349 kr / 249 kr
179 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

179 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
435 krSum av løse artikler:
Antall:

Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(7)

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Proteindrikk

 • Beskrivelse
 • GAAM Milkshake er en etterlengtet og spennende produkt som etter mye testing har blitt virkelighet!
  GAAM Milkshake er en ferdigblandet melkebasert proteinshake med en herlig glatt og kremet konsistens. Den har en veldig god næringsverdi og smak! Den ferdige shaken kan også brukes som base i din egen smoothie, bare tilsett frukt eller bær etter ønske. Eller hvis du vil ha noe mer mettende, kan du blande i havregryn for et komplett måltid.

  • Ingen tilsatt sukker
  • RTD (Ready To Drink)
  • Aspartamfri
  • Laktosefri

  Luksuriøs milkshake fra GAAM

  GAAMs milkshake er helt fri for tilsatt sukker og er også laktosefri, perfekt for deg som er laktoseintolerant eller sensitiv. Den inneholder imidlertid en solid dose høykvalitets og muskelstimulerende protein! Perfekt som mellommåltid eller etter trening.

  Den kommer i en praktisk emballasje som ikke trenger å oppbevares i kjøleskapet før den åpnes. Den får enkelt plass i treningsbagen for en rask tilførsel av muskeloppbyggende protein rett etter treningen! Selvfølgelig kan du nyte GAAMs luksuriøse proteinmilkshake når som helst på døgnet.


  Bruksanvisning:
  En flaske i forbindelse med trening, eller som et raskt, godt og næringsrikt mellommåltid.
  Form:
  Flytende
  Målsetting:
  Bygge muskler
  Smak:
  Pære/vanilje, Sjokolade
  Størrelse:
  250 ml
  Kategorier
 • Innhold
 • InnehållPer. 100 mlPer. 250 ml
  Energi228 kJ / 54 kcal571 kJ / 136 kcal
  Fett0,1 g0,3 g
  - varav mättat0,0 g0,1 g
  Kolhydrater4,9 g12 g
  - varav sockerarter4,9 g12 g
  Protein8,1 g20 g
  Salt0,09 g0,22 g

  Ingredienser: Vatten, skumMJÖLKspulver, MJÖLKproteiner, aromer, surhetsreglerande medel (trinatriumcitrat E331), laktasenzym, stabilisator (karragenan E407), salt, sötningsmedel (acesulfam K, sukralos).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (7)

7 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Jennifer 2023-11-11
Utrolig gode i alle smaker. Uten klissete ettersmak Sendes raskt!
Sara 2023-11-08
GAAM har et stort utvalg av proteinrike kosttilskudd, og denne milkshaken er min absolutte favoritt! Jeg har smakt på alle smakene, og de er alle like gode etter min mening, så man trenger ikke å tenke så mye på hvilken smak man skal velge. Lavt kaloriinnhold, høyt proteininnhold. Passende konsistens (verken for tykk eller vannaktig) og passende søt. Utrolig bra pris for oss som drikker flere om dagen, og rask levering. Perfekt å hamstre opp!
Maria 2023-07-15
Verifisert kjøp
Gode smaker og liker at de er små og praktiske å ta med seg.
Mikaela 2023-06-28
Alvorlig, tredje gangen jeg har bestilt disse! Deilige shakes, smaker som milkshake! Jordbær er definitivt favoritten min, deretter kommer sjokolade. Det beste med disse er at de er så enkle å ta med seg som mellommåltid til jobb eller før/etter trening, og man trenger ikke å planlegge å handle mellommåltider hele tiden, det er allerede klart, så utrolig praktisk å slippe å stadig måtte handle! Anbefales virkelig 10/10!
Vis flere
7 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5