Ikke gå glipp av disse tilbudene!

59
435 kr
Pakkepris
20 %
Mikspakke
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 27 ganger de siste dagene

15 x GAAM Milkshake 250 ml Mikspakke

1 stk
29 kr
15 stk
349 kr -20%
Mikspakke
349 kr -20%
349 kr
435 krSum av løse artikler:


Antall:

Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(20)
Lagervare: 2-4 arbeidsdager ID: PB-257833 Stykkepris: 23.27 kr

Mest populære fra Proteindrikk

 • Beskrivelse
 • GAAM Milkshake er en etterlengtet og spennende produkt som etter mye testing har blitt virkelighet!
  GAAM Milkshake er en ferdigblandet melkebasert proteinshake med en deilig og kremet konsistens. Den har en svært god næringsverdi og en fantastisk smak! Den ferdigblandede shaken kan også brukes som base i din egen smoothie, bare tilsett frukt eller bær etter ønske og smak. Eller hvis du ønsker noe mer mettende, kan du blande i havregryn for et komplett måltid.

  • Ingen tilsatt sukker
  • RTD (Ready To Drink)
  • Aspartamfri
  • Laktosefri

  Luksuriøs milkshake fra GAAM

  GAAMs milkshake er helt fri for tilsatt sukker og er også laktosefri, perfekt for deg som er laktoseintolerant eller følsom. Den inneholder imidlertid en solid dose høykvalitets og muskelstimulerende protein! Perfekt som mellommåltid eller etter trening.

  Den kommer i en praktisk emballasje som ikke trenger å oppbevares i kjøleskapet før den åpnes. Den får enkelt plass i treningsbagen for et raskt tilskudd av muskeloppbyggende protein rett etter treningen! Selvfølgelig kan du nyte GAAMs luksuriøse proteinmilkshake når som helst på døgnet.


  Brukstips:
  En flaske i forbindelse med trening, eller som et raskt, godt og næringsrikt mellommåltid.
  Form:
  Flytende
  Målsetting:
  Bygge muskler, Energi
  Smak:
  Pære/vanilje, Sjokolade
  Størrelse:
  250 ml
  Kategorier
 • Innhold
 • InnehållPer. 100 mlPer. 250 ml
  Energi228 kJ / 54 kcal571 kJ / 136 kcal
  Fett0,1 g0,3 g
  - varav mättat0,0 g0,1 g
  Kolhydrater4,9 g12 g
  - varav sockerarter4,9 g12 g
  Protein8,1 g20 g
  Salt0,09 g0,22 g

  Ingredienser: Vatten, skumMJÖLKspulver, MJÖLKproteiner, aromer, surhetsreglerande medel (trinatriumcitrat E331), laktasenzym, stabilisator (karragenan E407), salt, sötningsmedel (acesulfam K, sukralos).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (20)

20 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Liv Elin Sjursen 2024-04-16
Veldig fornøyd med milkshake pakken..jordbær ble min favoritt
Alice 2023-12-21
Prisen helt klart 10 av 10 poeng! Smaken er enda bedre om mulig?! Jordbær og pære tar meg tilbake til varme sommerdager og en stor porsjon fløte! Utrolig gode rett og slett, og en perfekt mellommåltid eller som "melk" til grøt eller frokostblandinger. Både sjokolade og mintsjokolade har en mer voksen smak, og hva passer vel bedre enn å varme disse opp i juletiden? Bare deilig, sier jeg bare! 5/5 mulige, helt klart.
Pernilla 2023-12-13
Gode! Passelig store!
Elias Hellman 2023-12-09
Proteinbolagets nyeste tilskudd, protein milkshake mixflak i den praktiske 250 ml kartongpakken, har virkelig satt standarden for hva en smaksopplevelse bør være. Dette er ikke bare en shake, det er en sensasjon. Disse mixflakene gir en symfoni av smaker i hver eneste slurk. Jeg har prøvd alle 3 smakene, og hver gang er det som å være på en smaksreise. Fra sjokolade til jordbær, hver variant er som en belønning for smaksløkene dine. Den glatte og kremete konsistensen gjør hver eneste sip til en nytelse. Og det beste er, du får ikke bare en fantastisk smaksopplevelse, men også en sunn dose protein. Hver kartongpakke er en næringsbombe av viktige næringsstoffer som støtter restitusjonen min og hjelper meg med å nå mine treningsmål.
Vis flere
20 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5