Ikke gå glipp av disse tilbudene!

6
387 kr
Pakkepris
15 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

3 x GAAM MSM 90 caps

90 caps
129 kr
180 caps
232 kr -10%
270 caps
328 kr -15%
328 kr
387 krSum av løse artikler:
Antall:

Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(6)

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra MSM

 • Beskrivelse
 • MSM er en essensiell mineral for muskler og ledd.
  GAAM Health Series MSM er et kosttilskudd som fremmer produksjonen av kollagen i kroppen. Kollagen bidrar til nydannelse av brusk og har en smørende effekt på leddene. Kollagen har også en svært positiv effekt på hår, hud og negler.

  • Bra for leddene
  • Bra for håret
  • Bra for huden
  • Bra for neglene


  Et helse- og skjønnhetsfremmende kosttilskudd!

  MSM eller metylsulfonylmetan er en organisk svovelsyre og et essensielt mineral, noe som betyr at kroppen ikke kan produsere det selv, det må tilføres gjennom kostholdet. MSM finnes naturlig i kroppen og også i visse matvarer.


  Dosering:

  2 kapsler daglig, gjerne i forbindelse med måltid.

  Størrelse:
  270 kapsler.
  Størrelse:
  270 caps
  Kategorier
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • InnholdPer. 2 kapsler
  MSM (metylsulfonylmetan)1000 mg

  Ingredienser:
  metylsulfonylmetan (msm), fyllstoff: mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat, kiseldioksid, kapsel: gelatin (storfe), farge: jernoksid.

  Kosttilskudd erstatter ikke en variert kost.
  Anbefalt dosering bør ikke overskrides.
  Oppbevares tørt, kjølig, godt lukket og utilgjengelig for barn.
 • FAQ

Anmeldelser (6)

6 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Sabrina 2021-09-16
Har hatt artrose i hoftene og venstre kne i mange år nå, så jeg har vært nødt til å bruke mye penger på bandasjer og smertestillende gel, selv om jeg har spist gelatin og linfrø som lindrer, men det har ikke helt fjernet smerten og ubehaget. Men etter å ha spist to MSM-kapsler daglig, trenger jeg verken å bruke bandasjer eller gel for å kunne trene. Nå føles det som om jeg aldri har hatt artrose i hele mitt liv, og ja, håret var allerede tykt, men nå føles det enda tykkere, noe som er et ekstra pluss :) Kapslene er til og med lette å svelge. En virkelig god produkt til en billig pris.
Anders Linde 2021-08-29
Kanontilbud for meg når jeg gjennomfører lange treningsøkter på 3-4 timer med tunge vekter
Elsie Wärnefjord 2021-05-13
Jeg hadde problemer med en finger, min mor hadde revmatisme. Sønnen min fant disse tablettene, det har blitt mye bedre. Anbefaler dem til alle som har problemer med leddene.
Pernilla 2020-12-08
Jeg har av og til problemer med leddene, det kommer og går i perioder, spesielt i håndleddene. Kjøpte disse når jeg var inne i en dårlig periode, og ble veldig positivt overrasket over at smerten forsvant. Vil definitivt fortsette med disse kapslene så lenge jeg merker at de fungerer.
Vis flere
6 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5