Ikke gå glipp av disse tilbudene!

Summer sale
Kampanje
20
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Fairing Fast Carbs 1.4 kg

169 kr / 136 kr
144 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

144 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra Raske karbohydrater

 • Beskrivelse
 • Takket være de store molekylene tillater pulveret en høy konsentrasjon når du blander det med vann, uten å forringe væskeopptaket eller forårsake problemer med magen.
  Maltodextrin utvinnes fra stivelse og er en type karbohydrat som tas opp ekstremt raskt. Takket være de store molekylene tillater pulveret en høy konsentrasjon når du blander det med vann uten å påvirke væskeopptaket eller forårsake problemer med magen.

  • Maltodextrinet er svært nyttig rett før og etter trening. Sammen med protein får du en hjemmelaget gainer der du selv kan velge fordelingen av karbohydrater og protein. De som er sparsomme kan også lage sin egen sportsdrikk ved å blande maltodextrin med salt.
  • Maltodextrinet har en mindre søt smak enn for eksempel druesukker, noe som gjør det veldig lett å drikke.


  Doseringforslag:
  1 g per kilo kroppsvekt.

  Størrelse:
  1,4 kg
  Smak:
  Naturell
  Størrelse:
  1400 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Portion: 50 g (28 portioner)
  Innehåll per1 portion100 g
  Energi190 kcal380 kcal
  Protein0 g0 g
  Kolhydrat47,5 g95 g
  Fett0 g0 g

  Ingredienser:
  maltodextrin (en blandning av sackarider, producerat genom enzymatisk hydrolys, rening och spraytorkning av majsstärkelse).

  Viktigt:
  Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. Använd ej om du är allergisk mot någon av dom ingående ingredienserna.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5