Ikke gå glipp av disse tilbudene!

22
Golden Deals!
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 100+ ganger de siste dagene

GAAM Creatine+ 300 g Kreatin

1 stk
170 kr -39%
2 stk
301 kr -39%
3 stk
426 kr -40%
279 kr / 170 kr
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra Hurtigvirkende kreatin

 • Beskrivelse
 • Kreatin er en viktig komponent for å øke muskelstyrke og fremme muskelvekst, og med GAAM Creatine+ tar vi dette til neste nivå. Ved å kombinere de beste kreatinmolekylene - citrullin-malat og kreatinbisglycinat - tilbyr vi en kraftig formel som er designet for å gi maksimale resultater.
  Denne potente sammensetningen virker umiddelbart takket være magnesiumbisglycinat, en spesiell form for magnesium som er bundet til aminosyren glycin. Dette skaper enestående biotilgjengelighet, noe som betyr at kroppen din raskt og effektivt kan absorbere og utnytte det fullt ut. Denne høykvalitets kilden til magnesium bidrar ikke bare til optimal muskelfunksjon, men også til en rekke andre viktige fysiologiske prosesser.

  • Avansert formel
  • Ingen oppstartsperiode
  • Magnesiumbisglycinat
  • Forfriskende sitrussmak


  Hvorfor velge GAAM Creatine+?


  Fordi den er utformet med omhu og presisjon for å støtte treningsmålene dine. Ved å øke muskelstyrken din og fremme muskelvekst kan du ta treningen din til nye høyder. I tillegg har vi satset på å gi deg den beste formen for magnesium, slik at du kan få mest mulig ut av hver dose.

  Kom i gang med GAAM Creatine+ og gi kroppen din den drivstoff den trenger for å prestere på toppnivå. Oppnå fitnessmålene dine raskere og mer effektivt enn noensinne med vårt avanserte kosttilskudd. Øk muskelstyrken din, fremme muskelvekst og maksimere treningsresultatene dine - velg GAAM Creatine+ og la prestasjonen din tale for seg selv.


  Anbefalt dosering:
  1 porsjon daglig blandet i vann. For beste resultater, ta kreatinet ditt rett etter treningen eller rett om morgenen på hviledager.
  Form:
  Pulver
  Fri fra:
  Aspartam, Beta-alanin, Gluten, Laktose, Melk, Melkeprotein, Soya, Sukker
  Målsetting:
  Bli sterk, Bygge muskler, Utholdenhet
  Smak:
  Sitrus
  Størrelse:
  300 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Ingredienser: kreatin-bisglycinat™️ (totalt 3g kreatin bundet bisglycinat 3g), magnesium glycinate, kalciumfosfater, kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror, citronsyra, sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).

  *Innehåller en källa till fenylalanin.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5