Ikke gå glipp av disse tilbudene!

42
Summer Sale
20
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 5 ganger de siste dagene

GAAM DAA 120 caps

120 kapsler
159 kr -20%
240 caps
309 kr -14%
360 caps
469 kr -7%
199 kr / 159 kr
159 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

159 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 

Anbefalt produkt å legge til

59 kr 79 kr
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(6)

Mest populære fra DAA

 • Beskrivelse
 • GAAM DAA er et produkt for hormonstøtte og økt velvære. Produktet inneholder D-asparaginsyre (DAA), som har vist seg å kunne øke kroppens eget testosteron med 40%.
  Optimale nivåer av testosteron påvirker kroppen svært positivt, blant annet øker det velvære og muskelvekst. Mangel eller lavt nivå av dette viktige hormonet fører ofte til psykologiske problemer og fettlagring.

  • Naturlig økt testosteron
  • Kelatert med kalsium
  • Økt velvære
  • Øker muskelmasse

  Optimaliser resultatene dine med GAAM DAA!

  Ved å innta D-asparaginsyre øker du mulighetene dine for fysisk og mental prestasjon. Det er fortsatt en av de mest populære kosttilskuddene innen kategorien testosteronforsterkere, til tross for at det har vært på markedet i over 10 år. GAAM DAA er kelatert med mineralet kalsium for optimal opptak i kroppen.

  DAA har vist seg å øke nivåene av testosteron og luteiniserende hormon (LH) i kliniske studier. Kombiner gjerne med GAAM Ecdysterone for enda bedre helhetseffekt!

  Dosering:
  Ta 6 kapsler i forbindelse med ditt første måltid på dagen.
  Form:
  Kapsler
  Målsetting:
  Bygge muskler, Føle seg bra
  Størrelse:
  120 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • InnehållPer. 6 kapslar
  D- asparaginsyra3920 mg
  Kalcium590 mg (74% DRI)

  Ingredienser: D-asparaginsyra-kalciumkelat, fyllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa, vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kapsel: gelatin (bovint).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (6)

6 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Jh 2023-10-02
Verifisert kjøp
Ekstremt bra hvis du stapler det riktig. Anbefaler å bruke Ecdysterone også. 1 måneds hard trening og det gir FAKTISK resultat!
Peter peterson 2023-03-06
Kjører virkelig hard styrketrening til tross for å være over 60 år, og jeg har virkelig sett resultater. Jeg har blitt mye sterkere, og folk på treningssenteret har kommentert det.
Lars 2022-10-16
Dette fungerer veldig bra for meg i treningen min. Jeg har prøvd andre testoboostere som har flere forskjellige ingredienser, men jeg synes at rent DAA fungerer best. Jeg har ingen eksakte tall, men hver gang jeg bruker DAA, blir musklene mine betydelig større og får en rundere og penere utseende. Perfekt å bruke sammen med turkesteron eller Ecdysteron.
2022-04-08
Verifisert kjøp
Ja, jeg synes jeg har fått større og finere muskler. Jeg føler meg også mye bedre siden jeg begynte med disse😁
Vis flere
6 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5