Ikke gå glipp av disse tilbudene!

48
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

GAAM Smartshake Reforce 900 ml

149 kr
Sum av løse artikler:
Farge
Black Utsolgt Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(5)
ID: PB-220314

Mest populære fra Shakers

 • Beskrivelse
 • GAAM Reforce Stainless Steel - et mer miljøvennlig valg! Holdbar og hygienisk shaker av stål fra GAAM by Smartshake.
  GAAM Reforce er designet med et lekkasjesikkert lokk og et moderne, stilrent design som gjør den enkel å rengjøre og et selvfølgelig valg av shaker.

       • Flaske 900 ml / 30 oz
       • Holdbart materialevalg
       • Enkel å rengjøre
       • Lekkasjesikret

  Ytelse er nøkkelen

  Du trenger ikke bekymre deg med Shaker-flasken i rustfritt stål. Den rustfrie stålkvaliteten er ekstremt holdbar og hygienisk. Lett men likevel laget for å vare. Det lekkasjesikre lokket og det myke håndtaket gjør det til en naturlig del av din sunne livsstil.

  Ren design

  Rustfritt stål er et av de mest hygieniske materialene som finnes. Med den brede åpningen og de myke hjørnene er den enkel å rengjøre.

  Holdbar

  Motstandsdyktig design i rustfritt stål. Klar for hva som helst.

  Lekkasjesikker og stille blanding

  Mixernettet snapper på plass og forblir tett. Rist den bare opp, pakk den ned og ta den med deg. Ingen problemer.


  Materiale:
  Rustfritt stål.

  Størrelse:
  900 ml.
 • Innhold
 • FAQ

Anmeldelser (5)

5 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Michline 2023-08-08
Verifisert kjøp
I kjøkkenet står en shaker så fin og rustfri. Den vekker meg til en velduftende, proteinrik start på dagen. Med ristende dans blander den min protein som fyller magen med et festlig proteinrikt måltid som får meg til å føle meg så fin. Lekkasje-fri og stilig kan den tas med uansett hvor man er på farten. Der finner man alt for en helsebringende effekt. Den bygger opp våre muskler og vi blir ikke bare sterke, men også fine. Kvaliteten og kunnskapen de tilbyr med stolthet, hos proteinduken får man alltid det beste for trening og styrke! Så skål for shakeren, den er vår venn og glede. Den sprer glede og gjør livet til en helsebringende fest.
Maria 2023-06-17
Bra og solid! Virker tett, i motsetning til tidligere metallshaker. Det eneste jeg savner er at det ville vært enda bedre om den hadde kommet med en mixball i stedet for silen i lokket.
Beston 2022-12-16
Verifisert kjøp
Blant de beste og sikreste jeg har hatt
Fredrik 2022-08-14
Verifisert kjøp
Har nå 5 stykker og erstattet alle plastshakere, da disse ikke lukter like enkelt og filteret sitter på en praktisk måte i lokket. I tillegg slipper jeg å lete etter skrukorken hver gang jeg åpner oppvaskmaskinen. Absolutt verdt hver eneste krone! Eneste minus jeg kan tenke på er at den hvite gummien i lokket har blitt litt misfarget etter å ha blitt vasket i oppvaskmaskinen etter en middag med kjøttsaus. I tillegg har litt farge sluppet av på metallet. Ellers er jeg veldig fornøyd!
Vis flere
5 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5