Ikke gå glipp av disse tilbudene!

21
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 9 ganger de siste dagene

GAAM x MandyFit PWO 330 g

1 stk
307 kr
2 stk
392 kr -40%
3 stk
546 kr -40%
307 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Mango Lemon Lagervare Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(11)
ID: PB-221216

Mest populære fra Pre-Workout / PWO

 • Beskrivelse
 • GAAM x MandyFit PWO er et samarbeid med treningsprofilen og merket MandyFit. MandyFit har sammen med GAAM utviklet en PWO med frisk smak og komplett innhold som passer for erfarne brukere så vel som de som er nye til pre-workout produkter.
  GAAM x MandyFit PWO er som navnet antyder en pre-workout produkt utviklet i samarbeid med treningsprofilen MandyFit. Produktet er utviklet for å passe både nybegynnere og erfarne brukere av PWO.

  • Beta-alanin
  • 150 mg koffein
  • Passer alle nivåer


  Passer de fleste personer og aktiviteter

  Produktet passer perfekt for de som er nye brukere av PWO og som ikke er vant til effektene av en prestasjonsforbedrer, men det passer også den mer erfarne brukeren som kan øke doseringen og effekten etter behov. Denne PWO passer deg som er ny til pre-workout produkter da den inneholder mindre mengde koffein enn en tradisjonell PWO. Den inneholder 150 mg koffein som kan økes ved doble doser for de som ønsker en mer intens effekt. I tillegg til koffein inneholder denne PWO beta-alanin som er en aminosyre som ofte finnes i pre-workout produkter. Beta-alanin er kjent for sin prikkende og kriblende følelse som oppstår ved bruk. Dette er helt ufarlig og tilsettes ofte for å få kroppen til å føles våken og klar.

  Hva er PWO?

  En PWO er en prestasjonsforbedrende produkt som man inntar før trening for å få litt ekstra energi og en økt pump i musklene. En PWO inneholder ingredienser som hjelper deg og kroppen din å prestere på en høyere nivå rett og slett.


  Doseringstips:
  Bland en skje (ca. 11 g) med ønsket mengde vann i en shaker og drikk ca. 30 minutter før trening eller fysisk aktivitet. Dobbel dose for økt effekt.
  Form:
  Pulver
  Fri fra:
  Sukker
  Inneholder:
  Koffein
  Målsetting:
  Bli sterk, Energi, Utholdenhet
  Smak:
  Mango, Sitron
  Størrelse:
  330 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • InnehållPer. portion (11 g)
  Citrullinmalat2500 mg
  Klusterdextrin2500 mg
  Beta-alanin2000 mg
  AAKG1000 mg
  Acetyl L-karnitin750 mg
  L-teanin400 mg
  Koffein150 mg

  Ingredienser: Citrullinmalat 2:1, klusterdextrin (HBCD), beta-alanin, AAKG, acetyl l-karnitin, äppelsyra, l-teanin, klumpförebyggande medel: kiseldioxid (E551), vattenfritt koffein, aromer, sötningsmedel: aspartam (E951), klumpförebyggande medel: magnesiumsterat (E470b), sötningsmedel: ace-K (E950), färgämne: betakaroten (E160a).

  *innehåller en källa till fenylalanin.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (11)

11 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Eva 2023-04-27
Smaken er så god, den beste pre-workout jeg har prøvd! Frisk smak!
Madde 2023-04-21
Verifisert kjøp
Hvis du er redd for ekstra pump og prikking, er dette ikke noe for deg. Men hvis du er som meg og liker når effekten føles, er dette absolutt noe å satse på! God smak, frisk og ikke så søtsliskende som mange lignende produkter er - og jeg har prøvd mange i løpet av årene.
Lovisa 2023-03-26
Topp produkt! Smaker virkelig ananas. Gleder meg alltid til de dagene jeg kan få denne fordi den er forfriskende og herlig. Anbefales sterkt!
Linda 2023-03-16
Virkelig god smak! Ingen ubehagelig ettersmak og ikke for sur eller søt.
Vis flere
11 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5