Ikke gå glipp av disse tilbudene!

103
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 100+ ganger de siste dagene

GAAM ZMA 100 caps

100 kapsler
199 kr
200 caps
358 kr -10%
300 caps
537 kr -10%
199 kr
Sum av løse artikler:
 

Anbefalt produkt å legge til

169 kr
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(29)

Mest populære fra ZMA

 • Beskrivelse
 • Sink og magnesium fra GAAM Health Series.
  Zink og magnesium fra GAAM Health Series med tilført vitamin B6 som optimaliserer opptaket og dermed effekten av preparatet. ZMA fremmer en normal hormonbalanse og senker kortisolen, noe som fører til økt velvære og forbedret nattesøvn, som igjen øker restitusjonen og resultatene dine.

  • Fremmer normal hormonproduksjon
  • Øker velvære
  • Stimulerer testosteron
  • Forbedrer nattesøvn
  • Øker restitusjon

  Zink spiller blant annet en sentral rolle i stoffskiftet og kroppens hormonproduksjon.

  Magnesium er et hyppig forekommende mineral i en rekke av kroppens metabolske prosesser, inkludert en stor rolle i proteinsyntesen.

  Dosering:
  3 kapsler daglig før leggetid.

  Størrelse:
  100 kapsler
  Form:
  Kapsler
  Fri fra:
  Aspartam, Egg, Gluten, Laktose, Melk, Melkeprotein, Nøtter, Palmolje, Soya, Sukker
  Målsetting:
  Bli sterk, Bygge muskler, Føle seg bra, Utholdenhet
  Størrelse:
  100 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • InnehållPer. 3 kapslar
  Magnesium250 mg 66% DRI*
  Zink25mg 250% DRI*
  Vitamin-B610 mg 714% DRI*
  *Dagligt rekommenderat intag

  Ingredienser:
  magnesiumcitrat, zinkglukonat, pyrodoxin HCI, kapsel: gelatin (bovint)

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (29)

29 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Jenny 2023-07-08
Verifisert kjøp
Min kjæreste har alltid hatt litt vanskelig for å finne roen om kvelden, og etter å ha vært flink til å ta en tablett hver kveld, merket han en forskjell. Han følte det var lettere for ham å slappe av når han skulle sove, og følte seg litt mer opplagt.
Christoffer 2023-05-07
Verifisert kjøp
La meg fortelle deg en historie... Ikke en historie om en kroppsbygger eller en over-sponsede Instagram-influencer, men om en stresset, trøtt småbarnsforelder som bare ønsker å få litt hverdagsgevinster. Jeg trodde ikke på dette produktet i begynnelsen, jeg hadde jo proteinpulver, kreatin og curls i squat-racketen, hva mer trengte jeg? Hvor feil jeg tok. Etter å ha tatt to GAAM ZMA 100 kapsler før sengetid, merket jeg den utrolige forskjellen i søvnkvalitet. Og med bedre søvn kom mer energi. Og med den energien skjedde det store forandringer, fra en Dad bod" til en fysikk som ser ut til å være skulpturert av selveste Michelangelo, fra curls i squat-racketen til squats med manualene. Fra en trøtt, slapp og litt overvektig pappa til en leken, energifylt farsfigur. Som dere kanskje aner, anbefaler jeg dette produktet sterkt."
GymYogAnnika 2023-04-11
Verifisert kjøp
Beste restitusjon. Et produkt som gjør meg mer energisk og sterkere. Jeg har startet med et nytt kost- og treningsprogram nå, og det er perfekt å handle alt jeg trenger hos dere. Jeg har alltid vært og er fortsatt fornøyd med deres service og store utvalg av produkter.
Peter peterson 2023-03-06
Er du 67 år og har begynt å trene på dine eldre dager, er restitusjonen ekstremt viktig, spesielt hvis du trener minst tre dager i uken, og det fikk jeg her. Takk.
Vis flere
29 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5