Ikke gå glipp av disse tilbudene!

14
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Self Omninutrition Muscle ZMA 120 caps

249 kr
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra ZMA

 • Beskrivelse
 • Self ZMA er en kombinasjon av sink, magnesium og B6 som blir raskt brukt opp under intens trening, og mangel på noen av disse næringsstoffene er vanlig blant aktive treningsentusiaster, spesielt idrettsutøvere. I mange tilfeller spiller det mannlige kjønnshormonet en avgjørende rolle når det gjelder økt prestasjon, muskelvekst og restitusjon. Inntak av denne formelen forbedrer aktiviteten til det mannlige kjønnshormonet i kroppen.
  Self ZMA er en kombinasjon av sink, magnesium og B6 som forbrukes raskt under hard trening, og mangel på noen av disse er vanlig blant aktivt trente personer, spesielt idrettsutøvere. I mange tilfeller spiller det mannlige kjønnshormonet en avgjørende rolle når det gjelder prestasjonsøkning, muskelvekst og restitusjon. Inntak av denne formelen effektiviserer aktiviteten til det mannlige kjønnshormonet i kroppen.

  Self ZMA kan gi deg:
  • Økt utholdenhet
  • Økt styrke
  • Økt muskelvekst

  Dosering:
  1 kapsel daglig

  Størrelse:
  120 kapsler
  Størrelse:
  120 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Portion: 1 kaps (100 portioner)
  Innehåll per1 portion
  Magnesium150 mg
  Vitamin B5 (pantotensyra)18 mg
  Zink10 mg
  Vitamin B6 (pyridoxin)3,9 mg

  Ingredienser:
  zinkmonometionin, zinkcitrat glukonat, magnesiumcitrat glukonat, ca-d-pantotenat, pyrodoxin HCI, klumpförebyggandemedel (E460, E551), kapsel (gelatin), färgämne (E120, E171, E172, E131).

  Viktigt:
  Producerad i en fabrik som hanterar MJÖLK, ÄGG och SOJA. Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Doseringsförslaget bör inte överksridas. Skall ej tas av gravida, under amning, eller av personer som medicineras, eller under en längre tid utan ett yttrande från läkare. Förvaras torrt och svalt, väl försluten och oåtkomligtl för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5