Ikke gå glipp av disse tilbudene!

1
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Gorilla Wear Legacy Oversized Hoodie Red/Black

799 kr
Sum av løse artikler:
Størrelse
XS Utsolgt Best før: S Utsolgt Best før: M Utsolgt Best før: L Utsolgt Best før: XL Utsolgt Best før: XXL Utsolgt Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-2207220

Flere varianter:

Mest populære fra Hettegensere & jakker

 • Beskrivelse
 • Unik jubileumskolleksjon fra Gorilla Wear med inspirasjon fra 80- og 90-tallet!
  Gorilla Wear ble grunnlagt i 1982 og har siden da inspirert med sine unike og karakteristiske kolleksjoner. I over 40 år har Gorilla Wear levert treningsklær til entusiaster innen fitness og bodybuilding over hele verden og bygget en enestående arv. Legacy Collection ble opprettet for å feire 40-årsjubileet og leverer en unik design med inspirasjon fra 80- og 90-tallet.  • Eksklusivt begrenset opplag
  • Behagelig bomull
  • Oversized passform
  • Høy kvalitet
  • Unisex

  Unike design med inspirasjon fra 80- og 90-tallet

  Legacy Oversized Hoodie er laget av bomull av høy kvalitet med en løs passform. Genseren har en retrodesign med fremtredende trykk som knytter seg til tidligere kolleksjoner. Produktet er også prydet med et eget unikt Legacy-merke. Hele serien er laget i et eksklusivt begrenset opplag. Legacy Oversized Hoodie finnes i flere farger med ulike trykk.
  Passform:
  Løs passform. Alle plagg er unisex, og vi anbefaler menn å bestille sin vanlige størrelse og kvinner en størrelse mindre enn normalt. Vær også oppmerksom på at mange produkter i denne kolleksjonen har en oversized passform med løs passform.  Materiale:
  100% bomull.


  Farge:
  Rød, Svart
  Klesstørrelse:
  L, M, S, XL, XS, XXL, XXXL
 • Innhold
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5