Ikke gå glipp av disse tilbudene!

22
Summer Sale
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 7 ganger de siste dagene

Sportlab PRO 17-Dione

459 kr / 368 kr
Sum av løse artikler:
Størrelse
90 caps Lagervare Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(1)
ID: PB-1857

Mest populære fra Testosteronforsterkere

 • Beskrivelse
 • PRO 17-dione er en helt naturlig metabolitt av 7-keto DHEA. En kraftig erstatning for 7-keto DHEA, senker "muskelnedbrytende" nivåer av kortisol og motvirker omvandlingen av testosteron til østrogen.
  17-dione kan gi deg følgende fordeler:
  • Tørrere og hardere muskelmasse!
  • Lavere kortisolnivåer.
  • Forbedrer testosteron-østrogen-forholdet ditt.
  • Anti-aromatase = forhindrer omgjøring av testosteron til østrogen.

  Anbefalt dosering:
  1 kapsel 1 gang daglig.
  Ikke bruk i mer enn 8 uker sammenhengende, etterfulgt av minst 4 ukers pause. Skal ikke brukes av konkurrerende idrettsutøvere eller personer under 18 år.
  Størrelse:
  90 caps
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Ingredienser: Androsta- 3,5-dien-7, 17-dione (50mg per kapsel) Kapsel: Gelatin, järndioxid, Fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa
 • FAQ

Anmeldelser (1)

1 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Ronny Davidsen 2024-05-10
Et produkt som naturlig balanserer østrogen og kortisol. Har hypogonaisme og er på trt og dette produktet er virkelig en bra tillegg for de som har hormonbehandling og eldre som har problem med mye aromatase(.. aromatase er mer under kontroll og kortisol blir mer under balansert.. er en mann på snart 50 og er meget takknemlig for at dere har dette produktet. må presisere at dette er en naturlig metabolitt av 7 keto dhea og har mild men god effekt..det gir meg et ektra gir.Erstatter ikke en sunn kaloribalanse, trening og nærringssammensetning, kun et nyttig verktøy for gutta over 40(klart alle kan prøve dette, men tror segmentet er mest passende for mannfolk over 40 da vi tenderer til mer kortisol og østrogen(generell aldersrelatert hormonell utvikling)
Vis flere
1 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5