Ikke gå glipp av disse tilbudene!

1
Lageropprydding
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Scitec Nutrition BCAA Complex 300 g

401 kr / 321 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Lemon Lagervare Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-2209

Mest populære fra BCAA

 • Beskrivelse
 • De forgrenede aminosyrene (BCAA) er en gruppe av såkalte essensielle aminosyrer bestående av Leucin, Isoleucin og Valin. BCAA er blant de 9 essensielle aminosyrene for mennesker, ettersom kroppen vår ikke kan produsere dem selv.
  Standard BCAA produkter inneholder vanligvis et 2.1.1-forhold av Leucin, Isoleucin og Valin, men på markedet er den nye standarden et Leucin-dominant forhold på 8.1.1 til andre BCAA. Med denne mengde-forholdet trenger du ikke å øke total produktinntak for å få høye nivåer av Leucin. Scitec har også inkludert en sunn dose Glutamin i dette produktet.

  • 8.1.1-forhold
  • Ekstra Glutamin
  • Vitamin B6
  • Muskelbesparende

  Doseringsforslag:
  1 porsjon (10 g) daglig i minst 300 ml vann

  Størrelse:
  300 g - 30 porsjoner
  Smak:
  Sitron
  Størrelse:
  300 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold

 • Mängd per dosering10 gNRV*
  Vitamin B61,4 mg100%
  L-Leucin4000 mg
  L-Isoleucin500 mg
  L-Valin500 mg
  L-Alanin125 mg
  L-Gutamin125 mg

  Ingredienser: L-Leucin, Dextros, Surhetseglerande medel (Vattenfri Citronsyra), Smakämne (Citron), L-Isoleucin, L-Valin, Sötningsmedel (Acesulfam -K, Sukralos), L-Alanin, L-Glutamin, Färg (Riboflavin), Pyridoxin HCL.

 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5