Ikke gå glipp av disse tilbudene!

3
Summer Sale
13
498 kr
Pakkepris
22 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 4 ganger de siste dagene

2 x GAAM BCAA + Caffeine 400 g

1 stk
199 kr -20%
2 stk
389 kr -13%
3 stk
559 kr -12%
448 kr / 389 kr
389 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

389 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
498 krSum av løse artikler:Antall:

Anbefalt produkt å legge til

59 kr 79 kr
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(4)

Mest populære fra BCAA

 • Beskrivelse
 • BCAA + koffein er et funksjonelt kosttilskudd som kombinerer både aminosyrer og koffein i samme produkt. Den har ikke bare en tørstedempende smak, men inneholder også muskelbeskyttende og oppkvikkende egenskaper. BCAA og koffein i perfekt harmoni, rett og slett.
  GAAM BCAA + Koffein er produktet for deg som verdsetter funksjon og prestasjon. Hele produktet, fra smaken til innholdet, er gjennomtenkt og tilpasset for at du skal kunne få mest mulig ut av treningen din.

  • 6:1:1 blanding
  • 6000 mg L-Leucin
  • 100 mg koffein per porsjon
  • 12 g aminosyrer per servering
  • 100% glutenfri


  Fokus på funksjon og prestasjon!

  GAAM BCAA + Koffein er perfekt før og under treningsøkten din for å øke proteinsyntesen og holde energinivået på topp. Aminosyrene påvirker proteinsyntesen din positivt og virker muskelbesparende, mens koffeinet gir deg en oppkvikker. Dette gjør produktet perfekt for deg som for eksempel trener cardio på tom mage.


  Hva er BCAA?

  BCAA er en forkortelse for Branched Chained Amino Acids (forgrenede aminosyrer). BCAA består av de forgrenede aminosyrene leucin, isoleucin og valin. Av disse tre er det spesielt leucin som har vist seg å ha den mest betydningsfulle rollen for proteinsyntesen. Ordet "syntese" betyr dannelse og vekst av noe i kroppen. Fordelen med såkalte frie aminosyrer er at de hjelper til med å bygge opp musklene dine direkte etter nedbrytning. Aminosyrer er ren protein, noe som betyr at du raskt får tilgang til det du ønsker. Aminosyrer blir tatt opp i blodet og tilføres musklene dine.


  Anbefalt servering:
  Bland 1 skje med 4-6 dl vann i en shaker. Konsumeres helst før og under treningsøkten din.

  Størrelse:
  Inneholder 400 g (27 porsjoner).
  Form:
  Pulver
  Fri fra:
  Tilsatt sukker
  Inneholder:
  Koffein
  Målsetting:
  Bygge muskler, Energi, Vekttap
  Størrelse:
  400 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll per dosering / Content per dosage (ca 15 g)

  L-Leucin6000 mg-
  L-Valin1000 mg-
  L-Isoleucin1000 mg-
  Glutamin4000 mg-
  Koffein100 mg
  Vitamin B61,6 mg100% rdi

  Ingredienser: L-leucin, L-glutamin, L-valin, L-isoleucin, äppelsyra, natriumbikarbonat, inulin, maltodextrin, färgämne (rödbetspulver), aromer, pyrodoxin hcl, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-k, innehåller en källa till fenylalanin).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (4)

4 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Karl 2023-05-09
Verifisert kjøp
Man kan bruke dette til alt, både før, under og etter trening, samt til frokost eller mellommåltider. Man kan blande disse sammen med kvarg om morgenen, og som nevnt her på .P.B.T., er det mest glutenfrie produkter.
Moa 2023-04-03
Verifisert kjøp
Min beste "frokost", holder meg mett langt inn på formiddagen. Favorittsmaken er sur cola. Har energi hele dagen og merker stor forskjell når jeg trener. Orken er der gjennom hele økten!
Pernilla 2023-04-03
Kommer alltid til å kjøpe disse bare på grunn av smaken, har prøvd mange forskjellige, men dette merket smaker best! Eple og sur bringebær er perfekt 👍 Perfekt å drikke i løpet av dagen også hvis man vil ha mer smak på vannet, slik at det er lettere å få i seg vann.
Sofie Andersen 2022-12-04
Bruk denne fantastiske produktet under trening og også etter trening. Har prøvd forskjellige smaker og er fornøyd med alle. Så god og lett å drikke. Føler meg energisk og fornøyd under og etter trening.
Vis flere
4 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5