Ikke gå glipp av disse tilbudene!

Summer Sale
12
747 kr
Pakkepris
25 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

3 x GAAM BCAA + Caffeine 400 g

1 stk
199 kr -20%
2 stk
389 kr -13%
3 stk
559 kr -12%
634 kr / 559 kr
559 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

559 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
747 krSum av løse artikler:


Antall:

Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(2)

Mest populære fra BCAA

 • Beskrivelse
 • BCAA + koffein er et funksjonelt kosttilskudd som kombinerer både aminosyrer og koffein i samme produkt. Den har ikke bare en tørstslukkende smak, men inneholder også muskelbeskyttende og oppkvikkende egenskaper. BCAA og koffein i perfekt harmoni, rett og slett.
  GAAM BCAA + Koffein er produktet for deg som verdsetter funksjon og prestasjon. Hele produktet, fra smaken til innholdet, er gjennomtenkt og tilpasset slik at du kan få mest mulig ut av treningen din.

  • 6:1:1 blanding
  • 6000 mg L-Leucin
  • 100 mg koffein per porsjon
  • 12 g aminosyrer per porsjon
  • 100% glutenfri


  Fokus på funksjon og prestasjon!

  GAAM BCAA + Koffein er perfekt før og under treningsøkten din for å øke proteinsyntesen og holde energinivået på topp. Aminosyrene påvirker proteinsyntesen positivt og virker muskelbesparende, mens koffeinet gir en oppkvikkende effekt. Dette gjør produktet perfekt for deg som for eksempel driver med fastende kardiotrening.


  Hva er BCAA?

  BCAA er en forkortelse for Branched Chained Amino Acids (forgrenede aminosyrer). BCAA består av de forgrenede aminosyrene leucin, isoleucin og valin. Av disse tre er det særlig leucin som har vist seg å ha den mest betydningsfulle rollen for proteinsyntesen. Ordet "syntese" betyr dannelse og vekst av noe i kroppen. Fordelen med såkalte frie aminosyrer er at de hjelper til med å bygge opp musklene dine direkte etter nedbrytning. Aminosyrer er ren protein, noe som betyr at du raskt får tilgang til det du ønsker. Aminosyrer tas opp via blodet og legges til musklene dine.


  Anbefalt servering:
  Bland 1 skje med 4-6 dl vann i en shaker. Konsumeres gjerne før og under treningsøkten din.

  Størrelse:
  Inneholder 400 g (27 porsjoner).
  Form:
  Pulver
  Fri fra:
  Tilsatt sukker
  Inneholder:
  Koffein
  Målsetting:
  Bygge muskler, Energi, Vekttap
  Størrelse:
  400 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll per dosering / Content per dosage (ca 15 g)

  L-Leucin6000 mg-
  L-Valin1000 mg-
  L-Isoleucin1000 mg-
  Glutamin4000 mg-
  Koffein100 mg
  Vitamin B61,6 mg100% rdi

  Ingredienser: L-leucin, L-glutamin, L-valin, L-isoleucin, äppelsyra, natriumbikarbonat, inulin, maltodextrin, färgämne (rödbetspulver), aromer, pyrodoxin hcl, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-k, innehåller en källa till fenylalanin).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (2)

2 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
André 2023-03-04
God smak, episk effekt... Ville trene men fant hele tiden unnskyldninger for å være trøtt, ikke orke eller ikke ha tid. BULLSHIT.... Dette gir deg den ekstra energikicket du trenger for å komme i gang eller nå orke mer. Fantastisk at samme smak finnes i, test, burn, creatin så du kan lage din egen personlige mix for å nå dine resultater.
Adam 2023-02-17
Verifisert kjøp
Var litt skeptisk i begynnelsen da jeg skulle teste deres GAAM BCAA + KOFFEIN, men når jeg først hadde begynt og etter en måneds periode følte jeg meg veldig fornøyd med effekten man får av den. Man kan lett bruke den som en PWO hvis man velger å øke dosen. Bestilte 3 forskjellige smaker i tilfelle jeg ikke likte bare 1 smak, men alle var faktisk gode. Anbefaler å prøve smakene Sour Cherry, Sour Cola og Sour Apple.
Vis flere
2 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5