Ikke gå glipp av disse tilbudene!

2
Lageropprydding
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Self Omninutrition Bcaa Drink Mix 250 g

249 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Ice Tea Peach Utsolgt Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-1121

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra BCAA

 • Beskrivelse
 • Maksimer treningen din med BCAA Drink Mix! De forgrenede aminosyrene (BCAA) leucin, valin og isoleucin er kanskje noen av de mest brukte kosttilskuddene på markedet. Uansett hva målet ditt er med treningen, kan tilskudd av BCAA være interessant for deg.
  Maksimer treningen din med BCAA Drink Mix!
  De forgrenede aminosyrene (BCAA) leucin, valin og isoleucin er kanskje noen av de mest brukte kosttilskuddene på markedet. Uansett hva målet ditt med treningen er, kan tilskudd av BCAA være interessant for deg.

  • Gir energi til musklene
  • For deg som trener hardt
  • Maksimer treningen din

  Leucin er en veldig spesiell aminosyre fordi den ikke er glykogen, en egenskap den bare deler med en annen aminosyre, nemlig lysin. Det at disse aminosyrene ikke er glykogene betyr at de ikke kan omdannes til karbohydrater i kroppen. Et høyt inntak av disse aminosyrene under dietten danner i stedet ketoner i kroppen.

  Av denne grunnen er det perfekt å ta rent leucin før morgenturen, siden man da får en effekt der man bare tilfører en ubetydelig mengde kalorier. Hvis man tar en hel proteinshake, får man i seg store mengder glykogene aminosyrer som omdannes til karbohydrater og hemmer fettforbrenningen.

  Doseringstips:
  1 skje (7 g) daglig blandes med 3 dl vann i en shaker som ristes i 30 sekunder.

  Størrelse:
  250 g
  Smak:
  Fersken
  Størrelse:
  250 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Portion: 7 g (71 portioner)
  Innehåll per1 portion100 g
  Energi0 kcal0 kcal
  0 kJ0 kJ
  Protein0 g0 g
  Kolhydrat0 g0 g
  Fett0 g0 g
  Grenade aminosyror
  L-Leucin2 380 mg
  L-Valin1 190 mg
  L-Isoleucin1 190 mg
  Vitaminer
  Vitamin B6 (pyridoxin)3 mg

  Ingredienser:
  L-leucin, fruktsyra, L-isoleucin, L-valin, arom, färgämne (rödbetsrött), sötningsmedel (aspartam), vitamin B6, hjälpmedel (E296, E341), arom, färgämne (E162, E160a, E140), sötningsmedel (aspartam, E950), innehåller en fenylalaninkälla.
  Viktigt: Producerad i en fabrik som hanterar MJÖLK, ÄGG och SOJA. Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Doseringsförslaget bör inte överskridas. Skall ej tas av gravida, under amning eller av personer som medicineras, eller under en längre tid utan ett yttrande från läkare. Förvaras torrt och svalt, väl försluten och oåtkomlig för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5