Ikke gå glipp av disse tilbudene!

22
Golden Deals!
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 27 ganger de siste dagene

SSN Awaken 400 g

287 - 330 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Sour Apple Lagervare 459 330 kr Best før: Sweet Peach Lagervare 399 287 kr Best før: Tropical Lagervare 459 330 kr Best før: Ferraribilar Utsolgt 459 330 kr Best før: Gummy Bears Utsolgt 459 330 kr Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(3)
ID: PB-30664

Mest populære fra Pre-Workout / PWO

 • Beskrivelse
 • SSN Awaken er neste generasjons pre-workout produkt som inntas før fysisk aktivitet for å maksimere prestasjon, fokus og pumpeffekt.
  Med sin unike og vitenskapelig utviklede formel kan SSN Awaken være en av markedets mest potente produkter for trening og prestasjon.

  • Økt pumpeffekt og muskelkontakt
  • Økt konsentrasjonsevne
  • Økt utholdenhet
  • Økt fokus

  En av markedets mest potente PWO

  Citrullin malat, beta-alanin og druekjerneekstrakt bidrar sammen til å øke blodstrømmen og redusere melkesyren i den arbeidende muskulaturen, noe som fører til en kraftig muskelpumpe. Koffein, Acetyl-l-karnitin, PEA og urteekstrakt bidrar sammen til å levere et skarpt fokus.


  Anbefalt dosering:
  Start med en skje (ca. 10 g) og øk deretter til en og en halv skje (ca. 15 g) for å maksimalt dosere to skjeer (ca. 20 g), som er maksimaldosen for Awaken Pwo.
  Form:
  Pulver
  Fri fra:
  Gluten, Laktose, Tilsatt sukker
  Inneholder:
  Koffein
  Målsetting:
  Bli sterk, Bygge muskler, Energi, Utholdenhet
  Smak:
  Eple, Fersken, Tropical
  Størrelse:
  400 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll per1 doseringMaximal dosering
  Citrullin Malat 2:14,5g9g
  Beta-Alanin2g4g
  Acetyl-l-karnitin750mg1500mg
  PEA (Fenyletylamin)300mg600mg
  Druvkärnsextrakt (std 95% opc)250mg500mg
  Rosenrot extrakt250mg500mg
  L-teanin200mg400mg
  Koffein

  150mg

  300mg

  Hordenine

  35mg

  70mg


  Ingredienser: Citrullin Malat 2:1, Beta-Alanin, Acetyl-l-karnitin, Fenyletylamin, Druvkärnsextrakt (std 95% opc), Rosenrot (std 3% rosavin, 1% salidrosid), L-teanin, vattenfritt koffein, Hordenin, färgämne (E162), aromer, sötningsmedel (aspartam, Acesulfam-k)
 • FAQ

Anmeldelser (3)

3 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Vemund 2024-03-22
Syyyk pwo, den klør, får syk pump og jwl mye energi. Plus sykt hyggelig kundeservice
Aleksander 2024-03-20
Awaken Preworkout: Din Billett til Gains-Tog 🚂 Choo-choo! Alle ombord på Gains-Toget, og første stopp er Awaken-stasjonen. Dette er ikke din vanlige preworkout det er som å ha en personlig drillsergeant i en boks. Bare en slurk, og du er klar til å løfte vekter så tunge at selv tyngdekraften sier ''nei takk''. Smak: Forestill deg at smaksløkene dine tar en berg-og-dal-bane gjennom en tropisk frukthage. Det er som en fruktig eksplosjon i munnen – en symfoni av søte toner som danser tango med tungen din. Det er som å drikke en regnbue, hvis regnbuer smakte som seier og sommerfugler i magen. Effekt: Med ingredienser som trengs og gode doser, er Awaken som en hemmelig oppskrift på suksess. Det gir deg den energien du trenger for å maksimere treningsøkten uten å krasje etterpå. Det er som å gi kroppen din en high-five og si: ''Vi har dette''. Konklusjon: Hvis du vil ha en preworkout som setter dutt i sakene og smaker som en fest i munnen, så er Awaken veien å gå. Det er som å ha en fest i treningsstudioet, og alle musklene dine er invitert
Andre 2024-03-13
Awaken har virkelig løftet treningsøktene mine til et nytt nivå! Denne pre-workout-formelen er en ekte enerigibombe som gir et imponerende spark til treningsrutinen min. Smaken er fantastisk og gir meg den ekstra motivasjonen jeg trenger for å starte økten. Den løser seg godt opp i vann, og jeg slipper unna den kritiske ettersmaken som noen andre produkter har. Effekten er rask og kraftig. Innen kort tid føler jeg en bølge av energi og fokus som gir meg ekstra styrke og utholdenhet. Jeg har virkelig lagt merke til en økning i treningskapasiteten min, og det har gjort at jeg kan pushe meg selv hardere og lengre enn før. Det jeg setter mest pris på er at Awaken ikke gir den ubehagelige krasjen eller jittery følelsen etter treningen. Etter å ha brukt det i noen uker, har jeg merket en jevn og kontrollert energiutgivelse som hjelper meg gjennom hele økten. Samlet sett, hvis du leter etter en pre-workout som virkelig gir et pålitelig løft uten ubehagelige bivirkninger, er Awaken et utmerket valg. Jeg vil definitivt fortsette å inkludere det i min daglige rutine for å oppnå best mulige resultater fra mine treningsøkter.
Vis flere
3 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5