Ikke gå glipp av disse tilbudene!

Summer Sale
14
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Vitargo Shaker

56 kr / 48 kr
56 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

56 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra Shakers

 • Beskrivelse
 • Stilig shaker fra Vitargo med blå skrulokk. Gradert til 750 ml, rundt munnstykke med klikklås og avtagbart filter som forhindrer klumper.
  Stilig shaker fra Vitargo med blått skrulokk. Gradert til 750 ml, rundt munnstykke med klikklås og avtagbart filter som forhindrer klumper.

  Perfekt for å blande kosttilskuddet ditt eller bare drikke vann på treningssenteret!

  Størrelse:
  750 ml
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5