Ikke gå glipp av disse tilbudene!

12
1077 kr
Pakkepris
15 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 9 ganger de siste dagene

3 x GAAM P.W.R 360 g

1 stk
Fra 286 kr
2 stk
646 kr -10%
3 stk
920 kr -15%
920 kr
1077 krSum av løse artikler:


Antall:

Anbefalt produkt å legge til

59 kr 79 kr
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(12)

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Pre Workout / PWO

 • Beskrivelse
 • Kraftig og velsmakende PWO fra GAAM! GAAM P.W.R kan være en av markedets mest effektive og smakfulle PWO! Dette er en svært potent pre-workout-produkt som kan ta treningen og resultatene dine til helt nye nivåer!
  Selv om stor fokus er lagt på smaken, er innholdet ikke mindre imponerende, og P.W.R er fylt med effektive og beviste ingredienser som alle jobber synergistisk for å få frem det beste i deg.

  GAAM P.W.R kan bidra til:
  • Økt fokus
  • Økt pumpe
  • Økt utholdenhet
  • Økt våkenhet
  • Økt styrke
  • Økt prestasjonsnivå

  Produktet inneholder ikke vanlig kreatinmonohydrat, men vi har i stedet brukt Tri-kreatinmalat som har høyere biologisk verdi og er mer vannløselig.

  Kreatinet sammen med AAKG, beta-alanin og L-citrullinmalatet kan bidra til en pumpe du ikke glemmer med det første, mens den gjennomtenkte vitaminmiksen sammen med en solid dose koffein gir deg energien og fokuset du trenger for å komme deg gjennom selv de tyngste treningsøktene.

  Dosering:
  Bland 1 skje (ca. 13 g) med 250 ml vann i en shaker og innta ca. 30 minutter før trening. Erfarne brukere kan ta opptil to skjeer for maksimal effekt.

  ADVARSEL:
  2 skjeer inneholder 5000 mg beta-alanin og 500 mg koffein, noe som kan oppleves ubehagelig for noen, og anbefales derfor ikke for uerfarne personer eller personer under 80 kg.

  Størrelse:
  • Inneholder 360 g (28 porsjoner).
  • Boksens totale kapasitet er 750 ml.
  Diett:
  Vegansk
  Form:
  Pulver
  Fri fra:
  Gluten, Laktose, Melk, Nøtter, Soya, Sukker
  Inneholder:
  Koffein
  Målsetting:
  Bli sterk, Bygge muskler, Energi, Utholdenhet
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll per dosering / Content per dosage (ca 13 g)

  Beta-alanin2500 mg-
  tri-Kreatinmalat2000 mg-
  L-Citrulinmalat1500 mg-
  Betain1000 mg-
  AAKG1000 mg
  Rödbetspulver300 mg
  Koffein250 mg
  Vitamin-C100 mg125% DRI*
  Vitamin-B525 mg125% DRI*
  Vitamin-B610 mg714% DRI*
  *DRI: Dietary Reference Intake

  Grapple:
  Ingredienser: beta-alanin, trikreatinmalat, L-citrulinmalat (2:1), betain, arginin alfa-ketoglutarat (aakg), rödbetspulver, koffein, askorbinsyra (vitamin-C), kalciumpantotenat (vitamin-B5), pyrodoxin HCI (vitamin-B6), maltodextrin, pantotensyra, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e141), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin 

  Fizzy Bottles:
  Ingredienser: beta-alanin, trikreatinmalat, L-citrulinmalat (2:1), betain, arginin alfa-ketoglutarat (aakg), rödbetspulver, koffein, askorbinsyra (vitamin-C), kalciumpantotenat (vitamin-B5), pyrodoxin HCI (vitamin-B6), maltodextrin, pantotensyra, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e160), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin 

  Sour Straps, Sour Cherry:
  Ingredienser: beta-alanin, trikreatinmalat, L-citrulinmalat (2:1), betain, arginin alfa-ketoglutarat (aakg), rödbetspulver, koffein, askorbinsyra (vitamin-C), kalciumpantotenat (vitamin-B5), pyrodoxin HCI (vitamin-B6), maltodextrin, pantotensyra, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e162), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin 

  Sour Cola:
  Ingredienser: beta-alanin, trikreatinmalat, L-citrulinmalat (2:1), betain, arginin alfa-ketoglutarat (aakg), rödbetspulver, koffein, askorbinsyra (vitamin-C), kalciumpantotenat (vitamin-B5), pyrodoxin HCI (vitamin-B6), maltodextrin, pantotensyra, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e150), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin 

  Varning: hög koffeinhalt (250 mg/dos). Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor samt personer som är känsliga för koffein.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

 • FAQ

Anmeldelser (12)

12 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Johnny 2023-08-20
Som vanlig bestiller man fra proteinbolaget for fantastiske rabatter og også gode koder man får på e-post veldig ofte. Gir 5/5 på grunn av pris og innhold, pluss at man får et veldig bra produkt som smaker godt i motsetning til andre. Har prøvd alle smakene og de er gode. Pleier å fylle en flaske/shaker fordi jeg synes smaken blir enda bedre, og jeg bruker alltid 2 scoop. Samt at man får i seg mye væske.
Hejran 2023-07-09
Verifisert kjøp
Perfekt P.W.R🤩 akkurat slik jeg vil ha det.
Therese 2023-03-18
Verifisert kjøp
Kjøpte mango sitron og sur kirsebær. Effekten er veldig bra, smaken er god, og for meg som er følsom for koffein og har vanskelig for altfor intense søte smaker, er det perfekt å blande selv. Jeg har brukt en halv skje i stedet for en hel til anbefalt mengde vann, og for meg er det den perfekte mengden.
Hilda 2022-11-15
Verifisert kjøp
Har prøvd smaken sure remmer og elsker den!! Ingen bitter ettersmak og bra sødme. Kommer definitivt til å bestille igjen!!
Vis flere
12 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5