Ikke gå glipp av disse tilbudene!

378
Golden Deals!
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 100+ ganger de siste dagene

GAAM Burn 240 g Fettforbrenner

1 stk
188 kr -37%
2 stk
339 kr -37%
3 stk
472 kr -38%
299 kr / 188 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Cactus lime Lagervare Best før: Mango Lemon Lagervare Best før: Raspberry boats Lagervare Best før: Sour Apple Lagervare Best før: Sour Cherry Lagervare Best før: Sour Cola Lagervare Best før: Sour Raspberry Twist Lagervare Best før:

Anbefalt produkt å legge til

59 kr 79 kr
Velg produkt i listen ovenfor
(589)
ID: PB-8426

Mest populære fra Oppkvikkende fettforbrennere

 • Beskrivelse
 • GAAM BURN er en revolusjonerende fettforbrenner med en spennende sammensetning av aktive ingredienser som lever opp til det de lover. Det har aldri smakt bedre å forbrenne fett!
  GAAM BURN kan ha følgende effekt på deg:

  • Termogen effekt
  • Oppkvikkende
  • Høyt koffeininnhold
  • Redusert sultfølelse

  GAAM gir deg de beste forutsetningene for å redusere underhudsfettet ditt på en så rask og effektiv måte som mulig. GAAM produserer noen av markedets mest velsmakende produkter, og denne er intet unntak!


  Doseringstips:
  bland ca 1/2 skje (8 g) med 250 ml vann i en shaker og innta 15 minutter før frokost. Gjenta på ettermiddagen for maksimal effekt.

  Størrelse:
  - Inneholder 240 g (30 porsjoner).
  - Boksens totale kapasitet er 750 ml.

  Diett:
  Vegansk, Vegetarisk
  Form:
  Pulver
  Fri fra:
  Egg, Gelatin, Gluten, Laktose, Melk, Melkeprotein, Nøtter, Palmolje, Soya, Sukker
  Inneholder:
  Koffein
  Målsetting:
  Energi, Vekttap
  Smak:
  Bringebær, Cola, Kirsebær, Lime, Mango, Sitron
  Størrelse:
  240 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll per dosering / Content per dosage (ca 8 g)

  Inulin1000 mg
  Koffein200 mg
  Hallonextrakt100 mg
  Mangoextrakt100 mg
  Ginseng50 mg
  Grönt te-extrakt50 mg
  Svartpepparextrakt7 mg
  Chilifruktextrakt2 mg

  Cactus Lime:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e101), (e131), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Raspberry Boats, Sour Raspberry Twist, Sour Cherry:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e162), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Sour Apple, Super Sour, Sour Pops:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e141), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Sour Cola:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e150), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Varning: hög koffeinhalt (200 mg/dos). Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor samt personer som är känsliga för koffein.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

  Bäst före: se förpackning.  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (589)

589 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Alva 2024-01-15
Har hittil testet sure kirsebær, sure pops, super surt og sure kolanapper. Sure kirsebær og sure pops er klare favoritter! Smaker akkurat som å drikke godteri, bare uten å gi kalorier. Så snart jeg har drukket opp "morgendosen", lengter jeg allerede etter "ettermiddagsdosen". Ønsker at disse fantes i en versjon uten koffein også, slik at man kunne drikke den flere ganger om dagen enn bare to. Om morgenen pleier jeg å drikke denne omtrent en halvtime før løpeturen min, og jeg har merket at jeg får en solid tilførsel av energi, klarer å løpe raskere og er ikke like utmattet i kroppen etterpå som jeg blir uten den. Kan absolutt tenke meg at denne bidrar betydelig til fettforbrenningen, siden man klarer så mye mer.
Ida 2024-01-08
Surkirsebær er definitivt en favoritt! Kommer til å kjøpe igjen. Blander en hel skje i shakeren om morgenen, og drikker halvparten av det i et glass med isbiter. Deretter drikker jeg resten som er i shakeren rundt lunsjtid. Har også prøvd Sur Pops og Sur Eple. Begge veldig gode, selv om jeg foretrekker Kirsebær (men det er helt på grunn av personlig preferanse). Kan ikke si noe om fettforbrenning og appetitt, siden jeg bare har kjøpt produktet for koffeinet sin skyld. Man blir i alle fall våken og glad.
Ida 2023-12-21
Passer perfekt for de som liker en balansert og søt smak. Lett å drikke. Vil kjøpe igjen, men prøve en annen smak neste gang 🙌
Leona 2023-12-17
Kjøpte sure kirsebær..virkelig god smak! Akkurat passe sur. Fikk virkelig en energiboost!
Vis flere
589 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5